• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim ACİLLL

nurrgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar acil yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_4665.webp
    IMG_4665.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 51
Ben çizgi görüyorum inşallah vardır bebiş benim çok çok daha silikti adetten 1 hafta önce öğrenmiştim kaç gününüz var :)

testi yaptıktan kaç dk sonra çıktı çizgi o da önemli? Kısa sürede çıktıysa ihtimal baya yüksek

Ben çizgi görüyorum inşallah vardır bebiş benim çok çok daha silikti adetten 1 hafta önce öğrenmiştim kaç gününüz var :)
6-7 günüm var geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ay tekrar bu şekilde gördüm

testi yaptıktan kaç dk sonra çıktı çizgi o da önemli? Kısa sürede çıktıysa ihtimal baya yüksek
İlk 10 dakika da gördüm bu da ilk kimyasal gebelikte ki test

Eklentiler

• IMG_4276.webp
    IMG_4276.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 41
Allah’ın izniyle vardır kan verin bi yarın bakalım benimki çok çok daha silikti tabiki testin yanılma payı da var gönlünüze göre olsun inşallah

Evet geçen ay ki daha silik mesela sağlıkla hayırlı evlat nasip olsun

Bu hissi heyecanı yaşayan bilir ben de bir kayıptan sonra hemen olsun istemiştim 😌

Bu hissi heyecanı yaşayan bilir ben de bir kayıptan sonra hemen olsun istemiştim 😌
Heyecan dan çok tedirginlik var maalesef tutunması için iğne başlayacağım o yüzden erken öğrenmem gerekiyor.. inşallah herkesin gönlüne göre olsun 🙏🏼🙂

Ben de çok değişik hissediyorum adet olacak gibi ama olmadım 32 gün geçti siskinim çok uykum geliyor ve sanki kanamam başlıcak gibi

Bi kan verin yarın o zaman hadi hayırla inşallah 😊

Benim de adet sancım olmuştu batma çok olmuştu

Back
X