Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu erken gebelik testi markası day comfort mu o silik çıkmıştı bendede idrar açık tı rengi diye ama diğerleri sanırım bir gebenin günlüğü dimi bence hamilesin4 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ilk attığım fotoğraf ilk yaptığım test diğerlerini su içtikten sonra yaptım gebe miyim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor Şuan sabahı bekleyemedim
Eki Görüntüle 3365939
Pembe olan prodoctor diğerleri bir gebenin günlüğü inşallah öyledirŞu erken gebelik testi markası day comfort mu o silik çıkmıştı bendede idrar açık tı rengi diye ama diğerleri sanırım bir gebenin günlüğü dimi bence hamilesin
Pembe olan prodoctor diğerleri bir gebenin günlüğü inşallah öyledirŞu erken gebelik testi markası day comfort mu o silik çıkmıştı bendede idrar açık tı rengi diye ama diğerleri sanırım bir gebenin günlüğü dimi bence hamilesin
pembe olan erken gebelik testi 5 dk yazıyordu üzerinde bu şekilde çıktıPembe olan prodoctor diğerleri bir gebenin günlüğü inşallah öyledir![]()
Bence hamilesin ilk testte cok net silik çıkmışPembe olan prodoctor diğerleri bir gebenin günlüğü inşallah öyledir
pembe olan erken gebelik testi 5 dk yazıyordu üzerinde bu şekilde çıktı
Ayyy inşallahBence hamilesin ilk testte cok net silik çıkmış![]()
Yaaa o zaman en iyisi reglin geçmesini beklemekİnşallah hamilesindir benım de gecen ay bu sekıl çıkmıştı bir gebenin günlügünde fakat sonrası adet oldum![]()
Yumurta testi acaba yumurta catlamişmiPembe olan prodoctor diğerleri bir gebenin günlüğü inşallah öyledir
pembe olan erken gebelik testi 5 dk yazıyordu üzerinde bu şekilde çıktı
Evet pik dün pikmiydi degerlendrmenz gerekirdi , bugünü ve yarini mutlaka degerlendirin insallah tutarYumurta testi acaba yumurta catlamişmi
İşllha cnmEvet pik dün pikmiydi degerlendrmenz gerekirdi , bugünü ve yarini mutlaka degerlendirin insallah tutar![]()
Bugunmuydu cnmİşllha cnm
Bugunmu cnm yarinmiEvet pik dün pikmiydi degerlendrmenz gerekirdi , bugünü ve yarini mutlaka degerlendirin insallah tutar![]()
Dün degerlendirdinmi? Bugünü ve yarını ust uste degerlendr mutlaka ilişki olsun dün bugün ve yarin çok onemli, dunu degerlendrmediysen uzulme bugunu ve yarini mutlaka boş geçirme hakkinda hayrlisi olsun 15 gün sonrada test yap pozitifi gorursun insallahhhhBugunmu cnm yarinmi
İşllha cnmDün degerlendirdinmi? Bugünü ve yarını ust uste degerlendr mutlaka ilişki oldun dün bugün ve yarin çok onemli, dunu degerlendrmediysen uzulme bugunu ve yarini mutlaka boş geçirme hakkinda hsyrlisi olsun 15 gün sonrada test yap pozitifi gorursun insallahhhh![]()
Bu arada son adet tarihiniz neydi , akintinz geldimi bugün?Bugunmu cnm yarinmi
İnşallahBence hamilesin ilk testte cok net silik çıkmış![]()
Vallha hala kan akintim geli ama aşiri gugus agrisi varBu arada son adet tarihiniz neydi , akintinz geldimi bugün?
Erken gebelik testini net bi şekilde atarmsnz renkleriyle oyniyim diyorum, cunku cok hafif bir cizgi gordum4 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ilk attığım fotoğraf ilk yaptığım test diğerlerini su içtikten sonra yaptım gebe miyim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor Şuan sabahı bekleyemedim
Eki Görüntüle 3365939
Vallha hala kan akintim geli ama aşiri gugus agrisi var
Canim vallha hala az bişey geliyorBu arada son adet tarihiniz neydi , akintinz geldimi bugün?