Gebe miyim kızlar testime bakar mısınız ?

seda1701

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
47
8
1
28
4 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ilk attığım fotoğraf ilk yaptığım test diğerlerini su içtikten sonra yaptım gebe miyim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor Şuan sabahı bekleyemedim
IMG_3755.webp

Eklentiler

• IMG_3759.webp
    IMG_3759.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_3761.webp
    IMG_3761.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 188
4 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ilk attığım fotoğraf ilk yaptığım test diğerlerini su içtikten sonra yaptım gebe miyim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor Şuan sabahı bekleyemedim
Eki Görüntüle 3365939
Şu erken gebelik testi markası day comfort mu o silik çıkmıştı bendede idrar açık tı rengi diye ama diğerleri sanırım bir gebenin günlüğü dimi bence hamilesin

Şu erken gebelik testi markası day comfort mu o silik çıkmıştı bendede idrar açık tı rengi diye ama diğerleri sanırım bir gebenin günlüğü dimi bence hamilesin
Pembe olan prodoctor diğerleri bir gebenin günlüğü inşallah öyledir 🥰

Pembe olan prodoctor diğerleri bir gebenin günlüğü inşallah öyledir
Pembe olan prodoctor diğerleri bir gebenin günlüğü inşallah öyledir 🥰
pembe olan erken gebelik testi 5 dk yazıyordu üzerinde bu şekilde çıktı

İnşallah hamilesindir benım de gecen ay bu sekıl çıkmıştı bir gebenin günlügünde fakat sonrası adet oldum 🥺

Eklentiler

• IMG_5819.webp
    IMG_5819.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 223
Bugunmu cnm yarinmi
Dün degerlendirdinmi? Bugünü ve yarını ust uste degerlendr mutlaka ilişki olsun dün bugün ve yarin çok onemli, dunu degerlendrmediysen uzulme bugunu ve yarini mutlaka boş geçirme hakkinda hayrlisi olsun 15 gün sonrada test yap pozitifi gorursun insallahhhh🙏🙏🙏😍

Dün degerlendirdinmi? Bugünü ve yarını ust uste degerlendr mutlaka ilişki oldun dün bugün ve yarin çok onemli, dunu degerlendrmediysen uzulme bugunu ve yarini mutlaka boş geçirme hakkinda hsyrlisi olsun 15 gün sonrada test yap pozitifi gorursun insallahhhh🙏🙏🙏😍
İşllha cnm

Back
X