- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi PeterPanik
-
Ben gördüm canım eyer hemen belirdiyse gebelik vardır. Ama yarın sabah tekrarla koyulaşırsa işallah vardır.Hanımlar merhaba, bat 28 ocak. Bu akşam bi aklıma düştü test yaptım. İlk 3dk da ikinci çizgi hayali de olsa belirdi gibi ya da ben mi serap görüyorum sizde inceleyebilir misiniz?
Hemen belirdi bende şaşırdım dakikayada bakıyırdum 2. Dk başladı sonra 6. Dk ya iyice belirginleşti. Yarın acaba kan versem mi diye düşündüm.Ben gördüm canım eyer hemen belirdiyse gebelik vardır. Ama yarın sabah tekrarla koyulaşırsa işallah vardır.
Vardir umuyorum. Bende hiç resme de düşmemişdi ama ben goruyordum. Sonraki gun yaptiğimda baya belirginleşdi. Yarin tekrarla InsaAllah hayirli guzel haberin mujdesidirHanımlar merhaba, bat 28 ocak. Bu akşam bi aklıma düştü test yaptım. İlk 3dk da ikinci çizgi hayali de olsa belirdi gibi ya da ben mi serap görüyorum sizde inceleyebilir misiniz?
İnşallah, umarım öyle olur. Hiç inanamıyorum gerçekten, çokta kapılmak istemiyorumVardir umuyorum. Bende hiç resme de düşmemişdi ama ben goruyordum. Sonraki gun yaptiğimda baya belirginleşdi. Yarin tekrarla InsaAllah hayirli guzel haberin mujdesidir
Kendini evet kaptirma. Hayal kirikliği çok kotu oluyor hayirlisi için dua et o zaman sonuç ne olur olsun için de rahat olucakdirİnşallah, umarım öyle olur. Hiç inanamıyorum gerçekten, çokta kapılmak istemiyorum
İnşallahlar dualarla iyi bir sonuca varırımKendini evet kaptirma. Hayal kirikliği çok kotu oluyor hayirlisi için dua et o zaman sonuç ne olur olsun için de rahat olucakdir
Ben gördüm canım eyer hemen belirdiyse gebelik vardır. Ama yarın sabah tekrarla koyulaşırsa işallah vardır.
Şimdi bi tane dha yaptım acaba test mi bozuktı diye daha da belirgin çıktı gibi sanki, ne dersiniz?Kendini evet kaptirma. Hayal kirikliği çok kotu oluyor hayirlisi için dua et o zaman sonuç ne olur olsun için de rahat olucakdir
Kan testi yaptır hamilesinŞimdi bi tane dha yaptım acaba test mi bozuktı diye daha da belirgin çıktı gibi sanki, ne dersiniz?
Yumutlama zamanı ne zaman di cnm belirtilerin neydiŞimdi bi tane dha yaptım acaba test mi bozuktı diye daha da belirgin çıktı gibi sanki, ne dersiniz?
bende gördüm yarın kan ver canımHanımlar merhaba, bat 28 ocak. Bu akşam bi aklıma düştü test yaptım. İlk 3dk da ikinci çizgi hayali de olsa belirdi gibi ya da ben mi serap görüyorum sizde inceleyebilir misiniz?
Belirtilerin neydi cnm bide yumutlama zamanını hatırlıyormusunuzÇok teşekkürlerKan sonucumu dayanamadım gidip verdim bakalım kanda sonuç nasıl olacak.
bende gördüm yarın kan ver canım
kan testi sonucum 48 çıktıYumutlama zamanı ne zaman di cnm belirtilerin neydi
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum darısı başımızakan testi sonucum 48 çıktıYumurtalama 13 şubattı bat 28 şubat. Hiç bir belirti yaşamadım gerçekten sıfır.
Var evet teste gore. kan ver canim bazen adrt gunu kanama oluyor bende oldu mesela. Hatta adet oldum sandim hemen doktoruma belirtdim igne ve fitil verdi. O yuzden sen de tedbirini al. Hayirli olsun. Kan sonucunu da soylersinŞimdi bi tane dha yaptım acaba test mi bozuktı diye daha da belirgin çıktı gibi sanki, ne dersiniz?
Benim bundan daha silikti gecen hafta beta 13 cikti kanda 3 haftalikti bugun 4 haftalik oldu kan ver gecikmeden hayirli olsun insallahHanımlar merhaba, bat 28 ocak. Bu akşam bi aklıma düştü test yaptım. İlk 3dk da ikinci çizgi hayali de olsa belirdi gibi ya da ben mi serap görüyorum sizde inceleyebilir misiniz?
Merhsba sonrasında değeriniz nasıl arttı? 48 3+4 için düşük mü acaba?Benim bundan daha silikti gecen hafta beta 13 cikti kanda 3 haftalikti bugun 4 haftalik oldu kan ver gecikmeden hayirli olsun insallah
Hayor canim düsuk degil gayet iyi kese görunene kadar bir veya iki defa kan ver artmis olacaktirMerhsba sonrasında değeriniz nasıl arttı? 48 3+4 için düşük mü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?