Gebe miyim yardım edin

seren0163

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
128
31
18
30
Adetime 3 gün varken test yaptım böyle cıktı. Düşük yapıp kürtaj oldum. Bu ay kürtajdan sonraki 2. Adetim olacaktı . Böyle birseyle karsılaştım. Gebelik dışında başka bir şey olabilir mi bu ?

Eklentiler

• E8548438-353F-4187-9AC5-7BCDE83E1788.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 112510C1-C4ED-4787-8A62-6400ACFC611C.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 72
Bence gebelik var

Hayırlı olsun hamilesiniz sağlık ile gelsin inşallah

Teşekkürler ama cok saskınım denemiyorduk acıkcası sürpri oldu . Ama düşükten dolayı hcg böyle olabilir mi diyorum
benimde adetime 2 gun varken yaptim testi canim seninkinden silikti bak :) bizim evlendikten sonra ki hafta oldu hemen beklemiyorduk bu testi gorunce korkup saatlerce agladiigmi bilirimi ama simdi cooook mutluyuz darisi isteyen herkesin basina insallah

Eklentiler

• 401998B5-60CB-4AD1-A300-A3F4818CEBB5.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 48
Hayırlı olsun hamilesin canım Kürtajdan sonra beta değerin yüksek kalmış olamaz olsa adet görmezdin canım sağlıkla kucağına al inşallah bana da dua eder misin reglime 1 hafta var inşallah vardır kimyasal gebelik geçirdim bende

Rabbim gönlüne göre versin inşallah . İsteyen herkesin kucağı bos kalmasım

Testi tekrarlayıp koyuluguna bakabilirsin kan verince direk çıkar zaten ki iki ay geçmiş benim bildiğim düşükten bı sure sonra o değerler sifirlaniyo tebrik ederim kan verip folikasit başlayın düşük neden oldu biliyorum ama şu durumda kadın doğuma gitseniz iyi olur belkide kan sulandırıcı vs başlar . Yaklaşık 2000 bin oluncada kese görülür . İki günde bir artisin gözlenmesi gerek en az yüzde yetmiş olmalı iki katı oldukça sağlıklı gözlemlenir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…