Adetime 3 gün varken test yaptım böyle cıktı. Düşük yapıp kürtaj oldum. Bu ay kürtajdan sonraki 2. Adetim olacaktı . Böyle birseyle karsılaştım. Gebelik dışında başka bir şey olabilir mi bu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bişey olabilir mi düşükten dolayı faln hcg mdeEvet teste hamilesiniz . Hayırlı olsun![]()
Teşekkürler ama cok saskınım denemiyorduk acıkcası sürpri oldu . Ama düşükten dolayı hcg böyle olabilir mi diyorumTeste gore hamilesiniz tebrik ederim :) Siz yinede bir an once kan verin![]()
Düşükten sonra ikinci adet olacaksa demekki iki ay geçti üzerinden. HCG iki ay yüksek kalmaz sanmıyorum. Bence hamilesin tekrarBaşka bişey olabilir mi düşükten dolayı faln hcg mde
Hayırlı olsun hamilesiniz sağlık ile gelsin inşallahAdetime 3 gün varken test yaptım böyle cıktı. Düşük yapıp kürtaj oldum. Bu ay kürtajdan sonraki 2. Adetim olacaktı . Böyle birseyle karsılaştım. Gebelik dışında başka bir şey olabilir mi bu ?
Evet 2 geçti kürtajdan bu yana . Şaşkınım inşallah öyledir umarım sorun olmaz tekrar .Düşükten sonra ikinci adet olacaksa demekki iki ay geçti üzerinden. HCG iki ay yüksek kalmaz sanmıyorum. Bence hamilesin tekrar
Amin inşallahHayırlı olsun hamilesiniz sağlık ile gelsin inşallah
benimde adetime 2 gun varken yaptim testi canim seninkinden silikti bak :) bizim evlendikten sonra ki hafta oldu hemenTeşekkürler ama cok saskınım denemiyorduk acıkcası sürpri oldu . Ama düşükten dolayı hcg böyle olabilir mi diyorum
Hayırlı olsun hamilesin canımAdetime 3 gün varken test yaptım böyle cıktı. Düşük yapıp kürtaj oldum. Bu ay kürtajdan sonraki 2. Adetim olacaktı . Böyle birseyle karsılaştım. Gebelik dışında başka bir şey olabilir mi bu ?
Rabbim gönlüne göre versin inşallah . İsteyen herkesin kucağı bos kalmasımHayırlı olsun hamilesin canımKürtajdan sonra beta değerin yüksek kalmış olamaz olsa adet görmezdin canım sağlıkla kucağına al inşallah bana da dua eder misin reglime 1 hafta var inşallah vardır kimyasal gebelik geçirdim bende
![]()
Testi tekrarlayıp koyuluguna bakabilirsin kan verince direk çıkar zaten ki iki ay geçmiş benim bildiğim düşükten bı sure sonra o değerler sifirlaniyo tebrik ederim kan verip folikasit başlayın düşük neden oldu biliyorum ama şu durumda kadın doğuma gitseniz iyi olur belkide kan sulandırıcı vs başlar . Yaklaşık 2000 bin oluncada kese görülür . İki günde bir artisin gözlenmesi gerek en az yüzde yetmiş olmalı iki katı oldukça sağlıklı gözlemlenir .Adetime 3 gün varken test yaptım böyle cıktı. Düşük yapıp kürtaj oldum. Bu ay kürtajdan sonraki 2. Adetim olacaktı . Böyle birseyle karsılaştım. Gebelik dışında başka bir şey olabilir mi bu ?