Gebe miyim

Byzaaaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
4
0
1
29
Arkadaşlar 22 haziranda histeroskopi ameliyatı oldum çok geçmeden ilk adetimide oldum adetim düzene girdi ve 28 günde bir oluyorum şimdi adetime tam 5, gün kaldı ve ben gebelik testi yapmak, istiyorum kan testi ama sanırım eğer bebek varsa pozitif çıkabiliyormusuz, bu oknu hakkında fikri yada bilgisi olan varsa bana cevap, yazabilir mi lütfen

Arkadaşlar 22 haziranda histeroskopi ameliyatı oldum çok geçmeden ilk adetimide oldum adetim düzene girdi ve 28 günde bir oluyorum şimdi adetime tam 5, gün kaldı ve ben gebelik testi yapmak, istiyorum kan testi ama sanırım eğer bebek varsa pozitif çıkabiliyormusuz, bu oknu hakkında fikri yada bilgisi olan varsa bana cevap, yazabilir mi lütfen
kan testinde varsa eger kesin çıkar inşAllah hamilesinizdir. ❤️

İsterseniz once bir erken gebelik testi yapin. Cunku adetiniz kac gun gecti diye soruyorlar kan testine gidince

Predictorda 5 gun once cikar kutusunda boyle gösteriyor 👍🏻

Eklentiler

• 837E0E3A-F9C0-496B-AF13-B91CC14CDCB7.webp
    837E0E3A-F9C0-496B-AF13-B91CC14CDCB7.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 24
Back
X