- 15 Eylül 2016
- 94
- 67
- 88
- 29
- Konu Sahibi thegoldblank
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi verin bence daha emin olursunuz hamile gözüküyorsunuzEki Görüntüle 2996863 Merhabalar, reglime 7 gün var. bu test yarım saat sonra bu sekle döndü. bundan sonra yaptıgım 3 test ise çok çok silik grinsi çıkıyor. sizce gebelik var mı?
ilk defa böyle kıpkırmızı görüyorum ama hemen olmadı işte.. bir de yeni yaptıgım testler cok daha silik çıkıyorKan testi verin bence daha emin olursunuz hamile gözüküyorsunuz![]()
Kaç dk sonra çıkıyor silik cizgi cok az bile olsa hamile olma ihtimaliniz var kan testi verin yada erken gebelik testleri var onlardan yap bitane canım ☺ilk defa böyle kıpkırmızı görüyorum ama hemen olmadı işte.. bir de yeni yaptıgım testler cok daha silik çıkıyor
25 30 dk sonra çıkıyor kan verdim erken gebelik testi de aldım gelirken aonucu paylasacagımKaç dk sonra çıkıyor silik cizgi cok az bile olsa hamile olma ihtimaliniz var kan testi verin yada erken gebelik testleri var onlardan yap bitane canım ☺
Meraklandim insallah pozitif cikar25 30 dk sonra çıkıyor kan verdim erken gebelik testi de aldım gelirken aonucu paylasacagım
İlk 10 dk içinde çıkan sonuç önemli normal kaset testler 1 hafta öncesinde sonuç vermez erken gebelik testi alıp yapa bilirsiniz25 30 dk sonra çıkıyor kan verdim erken gebelik testi de aldım gelirken aonucu paylasacagım