Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13gun önce kadın doğum doktoruna gittim ne kanda ne idrar da gebelik cıktı ama 5 gündür adet im gecikti kan verdikten sonra 8 9 günde değerler yükselir mi ki doktor hiç mi anlamazdı kafam karışık???
13gun önce kadın doğum doktoruna gittim ne kanda ne idrar da gebelik cıktı ama 5 gündür adet im gecikti kan verdikten sonra 8 9 günde değerler yükselir mi ki doktor hiç mi anlamazdı kafam karışık???
Vajinal muayene mi yaptı doktor yoksa karından mı? Gebelik çok yeniyse kese bile oluşmamış oluyor doktor anlamaz yani kuzu. Kanka ve idrarda çıkmadıysa gebelik oluşmamıştir ama