Tekrar vermedim canım cumartesi sabah zaten doktora gidicem orda kan veririmİki günde ıkiye katlaması lazım tekrar verdin mi hayırlı olsun bu arada ihmal etme kanı hep ver
Baktım şimdi aynı urunmus bende trendyoldan bir gebenin günlüğünden aldım umarım banada şans getirirMerhaba gynoseed in kendi web sitesinden sipariş verdim kimyasal cok fazla duymadım ya
Onun sebebini yumurtanın gelişme süreci de bebeğe dahil ediliyor. Yumurtlama döllenme ile beraber sayılımca 2 hafta. Fakat yumurtanın da bir gelişim süreci oluyor:)Ya ben şeyi anlamadım googledan gebelik hafta hesaplamayı yaptım son adet tarihnizi girin diyoe girdim o zaman 4 haftalık cıkıyor ama ovulasyonla 2 haftalık oluyor kafam karıştı valla
Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende yumurtlamayı değerlendirdim 3 gün geçti çok heyecanlıyım:)Tekrar vermedim canım cumartesi sabah zaten doktora gidicem orda kan veririm
Evef canım ben 2-3 kasım pik gördüm 1 kasımda jelsiz denemiştim 2-3 ksımdada jelle denedimBaktım şimdi aynı urunmus bende trendyoldan bir gebenin günlüğünden aldım umarım banada şans getirirpik olan gunlermi denediniz kelle acaba
Onun sebebini yumurtanın gelişme süreci de bebeğe dahil ediliyor. Yumurtlama döllenme ile beraber sayılımca 2 hafta. Fakat yumurtanın da bir gelişim süreci oluyor:)
Anladım canım hayırlsıı olsun bakalım bugun doktora gideceğimBu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende yumurtlamayı değerlendirdim 3 gün geçti çok heyecanlıyım:)
Yaa nasıl kullandiniz acaba ben dün denemek için kullanmak istedim ancak tam beceremedim sanırım. Açıkça soracağım da kusura bakmayın tamamen o uzun kısmı icerimi girmesi gerek o şekildemı sıktınız jeliEvef canım ben 2-3 kasım pik gördüm 1 kasımda jelsiz denemiştim 2-3 ksımdada jelle denedim
Evet biraz öyle yapınYaa nasıl kullandiniz acaba ben dün denemek için kullanmak istedim ancak tam beceremedim sanırım. Açıkça soracağım da kusura bakmayın tamamen o uzun kısmı icerimi girmesi gerek o şekildemı sıktınız jeli
Denemeye çalışalım gene ama çok zor geldi bizeEvet biraz öyle yapın
Eşiniz yapsınDenemeye çalışalım gene ama çok zor geldi bize
İkimizde beceremedik bu ay femerada kullanıyorum jelle sizin falan hamile olduğunuzu gördüm bir kaç kişinin daha denemek istedimEşiniz yapsın