• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mariapuder26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
11
0
1
26
Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim yeni yeni bebek istiyoruz, 3 ay önce ilacı bırakıp denemeye başladık eşimle. Geçen ay 8 eylülde regl olmuştum, reglimin geciktiğini hiç bilmem. Bugün ayın 18 i, 7 gündür damla damla kanamam oluyordu ama dünden beri regl kanaması gibi yoğun oluyor ve bugün çok sancım oldu hatta. Dünden önce ve sabah yaptığım tesler bunlar, kasette çok hafif, bu sabahkinde ise yine de silik bir çizgi var ama biraz daha belli. Aynı zamanda kırmızı renkte kanamam da olduğu için emin olamıyorumm daha önce yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_20251018_092432.webp
    IMG_20251018_092432.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20251016_070012.webp
    IMG_20251016_070012.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim yeni yeni bebek istiyoruz, 3 ay önce ilacı bırakıp denemeye başladık eşimle. Geçen ay 8 eylülde regl olmuştum, reglimin geciktiğini hiç bilmem. Bugün ayın 18 i, 7 gündür damla damla kanamam oluyordu ama dünden beri regl kanaması gibi yoğun oluyor ve bugün çok sancım oldu hatta. Dünden önce ve sabah yaptığım tesler bunlar, kasette çok hafif, bu sabahkinde ise yine de silik bir çizgi var ama biraz daha belli. Aynı zamanda kırmızı renkte kanamam da olduğu için emin olamıyorumm daha önce yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz hamile miyim?
Kanaların sebebi belki yerleşme kanamasıdır diyebiliriz ama çok yoğun ve kırmızı olmaz herhalde. Testlerin markaları neler ve kaç dakikada bu şekilde oldu

Kanaların sebebi belki yerleşme kanamasıdır diyebiliriz ama çok yoğun ve kırmızı olmaz herhalde. Testlerin markaları neler ve kaç dakikada bu şekilde oldu
5 dakikayı geçmedi ikisi de
hatta daha belirgin olan erken gebelik testi neredeyse ilk dakikada çıktı
Kaset olan artımeddi ama diğer markayi hatırlamıyorum 🙁
Çok sancım oluyor bugün karnım ve belimde aynı regl sancilarim gibi

5 dakikayı geçmedi ikisi de
hatta daha belirgin olan erken gebelik testi neredeyse ilk dakikada çıktı
Kaset olan artımeddi ama diğer markayi hatırlamıyorum 🙁
Çok sancım oluyor bugün karnım ve belimde aynı regl sancilarim gibi
Gidip bir kan vermeniz en sağlıklısı olur gibi :) çünkü testler oldukça net olarak gözüküyor. İçiniz en çok o şekilde rahatlayacaktır

Üzülmekten korktum galiba biraz
Adet görüyor gibiyim çünkü
Ama haklısınız yarın sabah tekrar deneyip sonra kan vermeye gideceğim

Günaydın kızlar
Bu sabah iki test yaptım biri kaset, sonuçlar bu şekilde ama yoğun ve sancılı bir adet görüyorum :KK43: umarım her şey yolundadır

Eklentiler

• IMG_20251019_092519.webp
    IMG_20251019_092519.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 51
Gercekten gorunuyor ama kanama normal degil gibi ustune gorme gibi mi acaba. Ya da kimyasal gebelik . Bunu anlamak icin kan verin bence.

Back
X