B bidamla1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 5 0 1 24 Cuma 13:00 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #1 Daha dollenmenin 9. Gunu ama merak ettigim icin test yaptim erken gebelik testinde daha belirgin cikti. (Üstteki) Sizce hamile miyimdir cok silik ama Eklentiler IMG_20251107_125004.webp 18,1 KB · Görüntüleme: 50
Daha dollenmenin 9. Gunu ama merak ettigim icin test yaptim erken gebelik testinde daha belirgin cikti. (Üstteki) Sizce hamile miyimdir cok silik ama
I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 385 42 13 26 Cuma 13:43 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #2 bidamla1 .!.: Daha dollenmenin 9. Gunu ama merak ettigim icin test yaptim erken gebelik testinde daha belirgin cikti. (Üstteki) Sizce hamile miyimdir cok silik ama Genişletmek için tıkla... Çizgi gri değil pembe görüyorsan daha çok yeni olabilir ben göremedim çizgiyi birkaç gün sonra ilk idrarla tekrar yap
bidamla1 .!.: Daha dollenmenin 9. Gunu ama merak ettigim icin test yaptim erken gebelik testinde daha belirgin cikti. (Üstteki) Sizce hamile miyimdir cok silik ama Genişletmek için tıkla... Çizgi gri değil pembe görüyorsan daha çok yeni olabilir ben göremedim çizgiyi birkaç gün sonra ilk idrarla tekrar yap
B bidamla1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 5 0 1 24 Cuma 13:47 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #3 incibusra .!.: Çizgi gri değil pembe görüyorsan daha çok yeni olabilir ben göremedim çizgiyi birkaç gün sonra ilk idrarla tekrar yap Genişletmek için tıkla... Evet pembe dunde yapmistim dun daha az gozukuyordu bugun bi tik daha fazla
incibusra .!.: Çizgi gri değil pembe görüyorsan daha çok yeni olabilir ben göremedim çizgiyi birkaç gün sonra ilk idrarla tekrar yap Genişletmek için tıkla... Evet pembe dunde yapmistim dun daha az gozukuyordu bugun bi tik daha fazla
I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 385 42 13 26 Cuma 13:48 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #4 bidamla1 .!.: Evet pembe dunde yapmistim dun daha az gozukuyordu bugun bi tik daha fazla Genişletmek için tıkla... o zaman bence bi kan ver idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar
bidamla1 .!.: Evet pembe dunde yapmistim dun daha az gozukuyordu bugun bi tik daha fazla Genişletmek için tıkla... o zaman bence bi kan ver idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar
B bidamla1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 5 0 1 24 Cuma 13:49 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #5 incibusra .!.: o zaman bence bi kan ver idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm
incibusra .!.: o zaman bence bi kan ver idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm
I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 385 42 13 26 Cuma 13:50 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #6 bidamla1 .!.: Teşekkür ederimm Genişletmek için tıkla... Sonucunu paylaş inşallah vardır
B bidamla1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 5 0 1 24 Cumartesi 17:01 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #7 incibusra .!.: Sonucunu paylaş inşallah vardır Genişletmek için tıkla... Bugun cok daha belli Eklentiler IMG_20251108_170121.webp 10,1 KB · Görüntüleme: 30
I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 385 42 13 26 Cumartesi 17:18 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #8 bidamla1 .!.: Bugun cok daha belli Genişletmek için tıkla... Kesin var bence ama kan vermek için biraz daha bekle ben o hataya düştüm erkenden verdim öğrendim bugün değerim düştü kimyasala döndü
bidamla1 .!.: Bugun cok daha belli Genişletmek için tıkla... Kesin var bence ama kan vermek için biraz daha bekle ben o hataya düştüm erkenden verdim öğrendim bugün değerim düştü kimyasala döndü
B bidamla1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 5 0 1 24 Cumartesi 20:32 Konu Sahibi Konu Sahibi bidamla1 #9 Ya üzüldüm hayirlisi olsun hakkinda