Evet eşler öyle ya şimdiden başladı tutamıyorum kendimi demeyeBen dune kadar söylemedim valla hayal kırıklığına ugramayalım dıye dün soyledın dünden beri gıdelım dıye tıtturdu oda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eşler öyle ya şimdiden başladı tutamıyorum kendimi demeyeBen dune kadar söylemedim valla hayal kırıklığına ugramayalım dıye dün soyledın dünden beri gıdelım dıye tıtturdu oda![]()
Belirtilerin var mı seninBen dune kadar söylemedim valla hayal kırıklığına ugramayalım dıye dün soyledın dünden beri gıdelım dıye tıtturdu oda![]()
Gögüslerim çok agrıyo şişti hafıfte kasık segırmelerı var ha bide atesım hiç düşmediBelirtilerin var mı senin
Ay benım sonucum çıkmışşBelirtilerin var mı senin
KaççAy benım sonucum çıkmışş
Ayyy pozitif çok sevindim canım
Csnım benım çok teşekkür ederim darısı sıze olsun stresı Bırakın hatta mümkünse aklınızdan bebek fikrini cıkarınAyyy pozitif çok sevindim canımrabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah
darısı başıma
![]()
Canım ister istemez aklında oluyor. Stresli değilim diyorum ama ister istemez bilinçaltında stres oluyor rüyalarına vs giriyor. Ve son 3 aydır ben ve eşimde dahil çevremizdeki çoğu insan beni rüyamda hamile görüyorCsnım benım çok teşekkür ederim darısı sıze olsun stresı Bırakın hatta mümkünse aklınızdan bebek fikrini cıkarın
Kaç senelik evlısınCanım ister istemez aklında oluyor. Stresli değilim diyorum ama ister istemez bilinçaltında stres oluyor rüyalarına vs giriyor. Ve son 3 aydır ben ve eşimde dahil çevremizdeki çoğu insan beni rüyamda hamile görüyor![]()
1 sene 4 ay olduKaç senelik evlısın
Kan ver benceBende geç yumurtlamadan şüpheleniyorum. Sizce bugün kan vermeye gitmelimiyim yoksa yarın sabah bır test daha yapıp öyle mi gideyim ?
Akşam eşim gelince gidicezKan ver bence
Bence daha erken biraz daha beklemelisinizKızlaaarr selamDün test yaptım sonrasında bakmadan evden çıktım akşam eve gelince baktım silik çizgi görünüyor ikinciye yaptım tekrar silik çizgi göründü bat 17 aralık çok mu erken yaptım testleri testim awox ne diyorsunuz geçmiştede farklı markada yalancı pozitif gördüm güvenemiyorum artık
Hanimlar ben dün akşam acile gittim kan verdim beta 51.05 çıktı doktor 3 haftalık dedi büyük ihtimal geç yumurtlama olmuş yada kimyasal dedi. Bugün de sağlık ocağına gittim kan takibi yapilcak yarın tekrar vericem. Ben geç yumurtlama olduğunu düşünüyorum çünkü adetin 14 15 16 17 sinde ovulasyon testi kullanmıştım fakat yumurlama görmemiştim sonra da kullanmadım ovulasyon o yüzden ben geç yumurlama olduğunu düşünüyorum. Sizce değer çok mu düşük? Benim gibi 50 perde öğrenen var mı ?Kaç senelik evlısın
Awox yanıltmaz hayatım kan ver netleşsin ben de awoxla öğrendimKızlaaarr selamDün test yaptım sonrasında bakmadan evden çıktım akşam eve gelince baktım silik çizgi görünüyor ikinciye yaptım tekrar silik çizgi göründü bat 17 aralık çok mu erken yaptım testleri testim awox ne diyorsunuz geçmiştede farklı markada yalancı pozitif gördüm güvenemiyorum artık
Dayanamadım kan verdim sonucunu bekliyorum şu anAwox yanıltmaz hayatım kan ver netleşsin ben de awoxla öğrendim![]()
Ay hadi inşallah pozitiftir sağlıkla gelsin bebeğin habersiz bırakma bizi de mutlu olalımDayanamadım kan verdim sonucunu bekliyorum şu an![]()