• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

Screenshot_2025-12-10-12-59-19-874_com.android.chrome.webp

Ayyy pozitif çok sevindim canım 😌 rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah 😌 darısı başıma 🤭
Csnım benım çok teşekkür ederim darısı sıze olsun stresı Bırakın hatta mümkünse aklınızdan bebek fikrini cıkarın

Csnım benım çok teşekkür ederim darısı sıze olsun stresı Bırakın hatta mümkünse aklınızdan bebek fikrini cıkarın
Canım ister istemez aklında oluyor. Stresli değilim diyorum ama ister istemez bilinçaltında stres oluyor rüyalarına vs giriyor. Ve son 3 aydır ben ve eşimde dahil çevremizdeki çoğu insan beni rüyamda hamile görüyor 🤭

Canım ister istemez aklında oluyor. Stresli değilim diyorum ama ister istemez bilinçaltında stres oluyor rüyalarına vs giriyor. Ve son 3 aydır ben ve eşimde dahil çevremizdeki çoğu insan beni rüyamda hamile görüyor 🤭
Kaç senelik evlısın

Kızlaaarr selam 🌸 Dün test yaptım sonrasında bakmadan evden çıktım akşam eve gelince baktım silik çizgi görünüyor ikinciye yaptım tekrar silik çizgi göründü bat 17 aralık çok mu erken yaptım testleri testim awox ne diyorsunuz geçmiştede farklı markada yalancı pozitif gördüm güvenemiyorum artık

Eklentiler

• IMG_6543.webp
    IMG_6543.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_6542.webp
    IMG_6542.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 4
Kızlaaarr selam 🌸 Dün test yaptım sonrasında bakmadan evden çıktım akşam eve gelince baktım silik çizgi görünüyor ikinciye yaptım tekrar silik çizgi göründü bat 17 aralık çok mu erken yaptım testleri testim awox ne diyorsunuz geçmiştede farklı markada yalancı pozitif gördüm güvenemiyorum artık
Bence daha erken biraz daha beklemelisiniz

Kaç senelik evlısın
Hanimlar ben dün akşam acile gittim kan verdim beta 51.05 çıktı doktor 3 haftalık dedi büyük ihtimal geç yumurtlama olmuş yada kimyasal dedi. Bugün de sağlık ocağına gittim kan takibi yapilcak yarın tekrar vericem. Ben geç yumurtlama olduğunu düşünüyorum çünkü adetin 14 15 16 17 sinde ovulasyon testi kullanmıştım fakat yumurlama görmemiştim sonra da kullanmadım ovulasyon o yüzden ben geç yumurlama olduğunu düşünüyorum. Sizce değer çok mu düşük? Benim gibi 50 perde öğrenen var mı ?

Awox yanıltmaz hayatım kan ver netleşsin ben de awoxla öğrendim ✨

Back
X