• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebe miyimdir

Isaidyesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
6
0
1
34
ya erkek arkadasımla bi iliskimiz oldı geri cekilme yonteöi kullandik reglimden 2 gun sonra oldu bu iliski fakat 1gün lekelenme yasadım zorlamada diyr dusundum ama 2 gundur kasık agrım var ve sanki regl psikolojisindeyim istahim kapandı karnımda garip bi his var psikolojik diye dusunuorum 2 gundur kafayı yicek derecede dusunuorum gebe miyimdir

ya erkek arkadasımla bi iliskimiz oldı geri cekilme yonteöi kullandik reglimden 2 gun sonra oldu bu iliski fakat 1gün lekelenme yasadım zorlamada diyr dusundum ama 2 gundur kasık agrım var ve sanki regl psikolojisindeyim istahim kapandı karnımda garip bi his var psikolojik diye dusunuorum 2 gundur kafayı yicek derecede dusunuorum gebe miyimdir
İlişkinin üzerinnden kaç gün geçti

2 günde çok bi belirti olmaz aslında 10. Gün test yapın geri çekilme riskli bi korunma seçeneği korunma sayılmaz sperm içerde kalmış olabilir
bende psikolojik diye dusunuorum vol strese girdim 2 gun boyunca lekelenmeminde zorlamadan diye dusunmustjm ama tedirgin oldum acıkcasi en iyisi reglimi beklemek

Back
X