- 17 Nisan 2022
- 134
- 5
- 26
- 24
- Konu Sahibi selinnazto
-
pantolonPant ne
Yerleşme kanamasıdir geçen ayki. Bu ay da bir tane yerleşmiştir. Pantolon üstünden olunca daha iyi yerleşiyor diyor google.sürtünmeli ilişkim olmuştu adet oldum sanırım ama google da yerlesme kanaması diyor? olabilir mi o acaba ya kuşku duydum. bir de bu ay yine oldu ama pant vardı bende gebelik olur mu? ve geçen ay ki adet mı yerlesme kanaması mı
neden dalga geçiyorsunuz ki? gerçekten korktuğum için kadınlara danışmak istedimYerleşme kanamasıdir geçen ayki. Bu ay da bir tane yerleşmiştir. Pantolon üstünden olunca daha iyi yerleşiyor diyor google.
Pantolondan sperm geçer mi sizce?pantolon
google da gecebilir gibi söylemler duymuştum endişelendimPantolondan sperm geçer mi sizce?
Anca tahriş olursunuz
Neden dalga geçeyim gerçekten bir kadın olarak cevap verdim. Korkuyorsanız sevismeyin ya da korunun. Araya pantolon koymak gibi bir doğum kontrol yöntemi yok bildiğim kadarıyla.neden dalga geçiyorsunuz ki? gerçekten korktuğum için kadınlara danışmak istedim
Pantolon burada süzgeç görevi görüyor. Sağlıklı spermler geçerken sağlıksız olanlar takılıp kalıyor. Bu sebeple gebelik olasılığı iki kat artıyor. Googledan bakın inanmıyorsanız.Pantolondan sperm geçer mi sizce?
Anca tahriş olursunuz
merak ettiğim sadece gebe kalır mıyım bu net cevap istedimNeden dalga geçeyim gerçekten bir kadın olarak cevap verdim. Korkuyorsanız sevismeyin ya da korunun. Araya pantolon koymak gibi bir doğum kontrol yöntemi yok bildiğim kadarıyla.
Kalırsın.merak ettiğim sadece gebe kalır mıyım bu net cevap istedim
yerlesme ve adet arasındaki farkı bilemediğim için ikileme düştümSürtünmeli ilişkiAdet oldum gebe miyim Yerleşme kanaması?
Sıktı artık bu konular.
Benzer milyon tane konu var sormana gerek yok onları oku kardeşim, bir de sürtünme bu sıcakta alev alacaksın
Kim demiş ki burda paylaşır mısınız yazıyı?google da gecebilir gibi söylemler duymuştum endişelendim
Hmm çipli yöntem hatta dimi adıPantolon burada süzgeç görevi görüyor. Sağlıklı spermler geçerken sağlıksız olanlar takılıp kalıyor. Bu sebeple gebelik olasılığı iki kat artıyor. Googledan bakın inanmıyorsanız.
doktorlardan görmüştümKim demiş ki burda paylaşır mısınız yazıyı?
Hmm çipli yöntem hatta dimi adı
Pardon cahilliğime verin çipi unutmuşum
Hangi doktorsa söyleyin şikayet edelimdoktorlardan görmüştüm
İşte bilmeden pantolonla sevişenler bu yüzden hep hamile kalıyor. Üstelik iki ay üst üste de kalabilirler, birer ay arayla doğar bebekler.Kim demiş ki burda paylaşır mısınız yazıyı?
Hmm çipli yöntem hatta dimi adı
Pardon cahilliğime verin çipi unutmuşum
teşekkür ederim peki o kanama adet midirHangi doktorsa söyleyin şikayet edelim
Zira akıl kârı değil o bilgi
Bence o kanama lohusa kanamasıdır. Adet olması mümkün görünmüyor.teşekkür ederim peki o kanama adet midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?