Gebe olabilir miyim? Acil yardım.

misafir123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
6
1
1
33
Merhaba arkadaşlar istenmeyen bir gebelik durumuyla karşı karşıya olmaktan çok korkuyorum. Erkek arkadaşımla yüzeysel Bi ilişki yaşadık kesinlikle içeri girme ve boşalma gibi bi durum olmadı. Benim durumum şu en son 14 şubatta regl oldum. 26 günde bir olduğum için regl tarihim 11 mart olması gerekiyor. Ancak 6 gün geçtikten sonra 17 martta yoğun olmayan ve sık sık gelmeyen kanamalar oldu. Üç gün devam etti bugün yok gibi 😔 gebe olmaktan korkuyorum. Forumu okuduğumda yerleşme kanamasından bahsediliyor bu olabilir mi? Adet 6 gün geçtikten sonra bu durum olabilir mi? Lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Peki neden bu şekilde olmuş olabilir? Göğüsler de şişlik ağrı vs gibi durumlarda yok. Alerji durumum vardı alerji hapları kullandım böyle bir durumda etkili olmuş olabilir mi acaba 😔
Psikolojik. 🤷🏻‍♀️ Ben 15 aydır gebe kalmaya çalışıyorum benim de yasamadığım belirti kalmadı. Her seferinde de ay bunu daha önce yaşamadım bu ilk oluyor dediğim bir sürü belirtim oldu. Tedirgin olunca insan psikolojisi onunla oynuyor.

Psikolojik. 🤷🏻‍♀️ Ben 15 aydır gebe kalmaya çalışıyorum benim de yasamadığım belirti kalmadı. Her seferinde de ay bunu daha önce yaşamadım bu ilk oluyor dediğim bir sürü belirtim oldu. Tedirgin olunca insan psikolojisi onunla oynuyor.
İlginiz için çok teşekkür ederim 😔 işte bu 6 günlük gecikme ve yerleşme kanaması tarzı durumlar endişelndirdi beni. Umarım dediğiniz gibi olur

Alerji hapları ve yaptığın stres kanamanı geciktirmiştir.Kanaman kirmizimiydi ve ped az da olsa doldurdu mu?Benim az az sadece peceteye gelen ve 2 gun suren ardindan kahverengi lekeye donusen kanamam oldu ve hamileydim.

Back
X