Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapsan da varsa da çıkmayabilir . Bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama yazdıkların gebelik belirtileri. İnşallah hayırlı haberler alırsınMerhaba kızlaruzun süredir takip ediyorum burada gebelik bekleyen arkadaşları öncelikle Allah herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın kucağımız bebişlerimizle dolsun
Bende gebelik bekliyorum çok yeni evliyim 6 aydır deniyoruz eşimle her seferinde maleseff negatif bu kez de yumurtlama döneminde denedik regl günlerim düzensiz 8 gün sonra adet olmam gerek şuan yumurtlamanın üzerinden 1 hafta geçti çok erken olduğu için testte çıkmaz diye düşünüyorum test yapmadım birde korkularim
psikolojik olarak mi bilemiyorum göğüs uçlarımda ağrı var bastırınca ağrısını hissediyorum kasık ve karın ağrım çok var halsizlik duygularım değişiyor çok özür dilerim akıntım çok fazla daha önce bir akıntı olmadı sıvı şeklinde geliyor benim adet belirtilerimde olmazdi açıkçası acaba hamile miyim
Hamile gibi hissediyorum ama dediğim gibi psikolojik de olabilir ve çok tercubesizim yardımcı olabilir misiniz çok sevinirim Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Amin İnşallah çok teşekkür ederim yorumunuz içinTest yapsan da varsa da çıkmayabilir . Bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama yazdıkların gebelik belirtileri. İnşallah hayırlı haberler alırsın![]()
Adete 2-3 gün kala erken gebelik testlerinde çıkabiliyor genelde silikte olsa . Tabi en doğru sonucu regl gecikmesinden sonra yaptığın verir ama işte beklemek çoook zorrAmin İnşallah çok teşekkür ederim yorumunuz içinRabb'im en hayırlısından versin adete birkaç gün kala test yapsam çıkar mı
bilemiyorum burada yazılanlarla ister istemez kafamız karışıyor
Kesinlikle en çok zor olan beklemesiAdete 2-3 gün kala erken gebelik testlerinde çıkabiliyor genelde silikte olsa . Tabi en doğru sonucu regl gecikmesinden sonra yaptığın verir ama işte beklemek çoook zorr![]()
Belirtiler bencede gebelik belirtisi bende aynı durumlari yaşamıştım. Hayırlısı olsun inşallah mutlu sonucu alırsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba kızlaruzun süredir takip ediyorum burada gebelik bekleyen arkadaşları öncelikle Allah herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın kucağımız bebişlerimizle dolsun
Bende gebelik bekliyorum çok yeni evliyim 6 aydır deniyoruz eşimle her seferinde maleseff negatif bu kez de yumurtlama döneminde denedik regl günlerim düzensiz 8 gün sonra adet olmam gerek şuan yumurtlamanın üzerinden 1 hafta geçti çok erken olduğu için testte çıkmaz diye düşünüyorum test yapmadım birde korkularim
psikolojik olarak mi bilemiyorum göğüs uçlarımda ağrı var bastırınca ağrısını hissediyorum kasık ve karın ağrım çok var halsizlik duygularım değişiyor çok özür dilerim akıntım çok fazla daha önce bir akıntı olmadı sıvı şeklinde geliyor benim adet belirtilerimde olmazdi açıkçası acaba hamile miyim
Hamile gibi hissediyorum ama dediğim gibi psikolojik de olabilir ve çok tercubesizim yardımcı olabilir misiniz çok sevinirim Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Amiin İnşallahBelirtiler bencede gebelik belirtisi bende aynı durumlari yaşamıştım. Hayırlısı olsun inşallah mutlu sonucu alırsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Normalde de başım çok ağrır ama hamileyken daha fazla ağrıyordu öğrenmeden önce ve olmazsa olmazim mide bulantısı hiç geçmedi, göğüslerim çok hassasti resmen kendilerine dokundurtmuyordu yani ve ağırlaştığını dolgunlastigini farketmistimAmiin İnşallahBende hissediyorum umarım doğrudur teşekkür ederim yorumunuz için bunlardan farklı belirtiler olmuş muydu peki
![]()
Hemde çok sabırsızlanıyorumya sen ne tatlısın... eğer imkanın varsa büyük şehirde değilsen her yerde yok, 170 lira falan olann "predictor" var 6 gün önceye kadar gebelik gösterebiliyor. fiyatını yazdım çünkü prodoctor da var o 50 tl olan o kadar hassas değill.. ha bu pahalı olan da kesin diyemem tabii. çok sabırsız bir zamandasın farkındayım.. denemek istersen dene... bi de kanda çıkıyor yumurtlamadan 10-11 gün sonra ama önerir miyimmm? önermem, öyle öğrenip beklemesi çok daha zor, bizzat yaşıyorum![]()
Normalde de başım çok ağrır ama hamileyken daha fazla ağrıyordu öğrenmeden önce ve olmazsa olmazim mide bulantısı hiç geçmedi, göğüslerim çok hassasti resmen kendilerine dokundurtmuyordu yani ve ağırlaştığını dolgunlastigini farketmistim
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah olmamBen bu bahsettiğiniz çoğu şeyi regl olmadan da yaşadığım için en büyük belirtiyi regl olmamak olarak görüyorum. Size de öneririm![]()
Ara sıra kokulara karşı oluyor yemek yeme isteğim gelmiyor ama çok öyle değil karın ve kasık bölgemde çok ağrı varBence bikac gün daha bekleyin ve erken gebelik testi yapın mide bulantısı falan var mı
İnşallah alırsınız mutlu haberi isteyen herkese de nasip olur.Ara sıra kokulara karşı oluyor yemek yeme isteğim gelmiyor ama çok öyle değil karın ve kasık bölgemde çok ağrı varböyle ağrılarda olmazdı ilk kez yaşıyorum ağrılarda birlikte çok özür dilerim akıntı oluyor inşallah mutlaka yapacağım sonucu da sizinle paylaşırım buraya hamileyim yazmak çok istiyorum
![]()
Amin inşallahİnşallah alırsınız mutlu haberi isteyen herkese de nasip olur.
Benim normalde de ağrıyor zaten ama hamileyken de ağrıyordu evetAmin inşallahsizde bel ağrısı var mıydı peki ben onu eklemeyi unutmuşum
eğilip kalkarken daha çok ağrısı oluyor