- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi pembepatiler
-
İlk olacak inşallah olursa. Geçen ay pko başlangıcı var dedi doktor hatta eşimden test istemişti tedaviye başlayalım dediİlk mi olacak olmaması için sebep var miyid cnm benimde bı buçuk sene dolmuştu şükür nasip oldu
Anladm cnm hayırlısı nasip şimdiyeymis deemk kiİlk olacak inşallah olursa. Geçen ay pko başlangıcı var dedi doktor hatta eşimden test istemişti tedaviye başlayalım dedi
Allah razı olsun canım inşallah yarın netleşince sevinirim tam. Nette c life ballı macun diyince çıkıyor Web sayfası Bi de instagram da kullanıp gebe kalan çok kişi var onları paylaşıyorlar. Ben netten sipariş ettim ağda kutusu kadar geliyor 75 liraya adetten başlayıp yumurtlama ya kadar sabah akşam Bi kaşık yiyorsun. Ben son zamanlarda sadece sabah içtim hatta düzensiz kullandım. Yarısı duruyor hatta.Tebrik ederim canim hamilesinAllah kucagina almak nasip etsin nerden aldin ne kadara aldin bu macunu? Ne guzel vesile olmus bizde alalim belki ise yarar
Nasipse evlilik yıldönümüne hediye olacak sanırımAnladm cnm hayırlısı nasip şimdiyeymis deemk ki
İnşâllah Allah el kucağına baktırıp iç çektirmesin en iyi ben bilirimYaa hayırli olsun evet hamilesiniz maşallah isteyen herkese nasip olsun insllh
Amin insallah bende ilk hamileligimde hiç sikintim olmadi 5 yil aradan sonra istiyorum yumurtam buyumuyo ilkkez bu ay klomenle tek yumurtam olustu takipteyimİnşâllah Allah el kucağına baktırıp iç çektirmesin en iyi ben bilirim
Rabbim tez zamanda versin daha doğrusu doğru zamanda inşallah. Her şey vaktinde gelirmiş beklemeyi bilene.Amin insallah bende ilk hamileligimde hiç sikintim olmadi 5 yil aradan sonra istiyorum yumurtam buyumuyo ilkkez bu ay klomenle tek yumurtam olustu takipteyim
Yaa ne güzelNasipse evlilik yıldönümüne hediye olacak sanırım
Bende öyleydim son ay pko başlangıcı koydular ama zaten bişey olmaması tüketiyor insanı hastaneye gitsem ne tedavisi göreceğim diye kafam beynim patladı sürekliBende sipariş vericem inşallah faydasını görürüm 1 buçuk senelik evliyim hiç bir sıkıntı yok ama hamile kalamıyorum
Kesinlikle yaptirmadigim şey kalmamıştır hersey normalken olmuyor nasipBende öyleydim son ay pko başlangıcı koydular ama zaten bişey olmaması tüketiyor insanı hastaneye gitsem ne tedavisi göreceğim diye kafam beynim patladı sürekli
Hastanedeyim öğleden sonra çıkacak inşallah sonuç. Adete 3 4 gün olduğu için erken gebelikte kese görünmez daha ultrasonda bişey görünmüyor kanda kesin çıkar dediKesinlikle yaptirmadigim şey kalmamıştır hersey normalken olmuyor nasipkan testi yaptırdin mi peki canim
Bende senin gibiydim kim ne dese ona koşuyordum hatta 2 ay önce fıttırıp bal çörek otu incir soğan kürü hepsini yaptım aynı anda. Allahtan bişey olmadı o kadar dopingeKesinlikle yaptirmadigim şey kalmamıştır hersey normalken olmuyor nasipkan testi yaptırdin mi peki canim
Kızlar adetime 3 gün var biraz önce test yaptım böyle çıktı 1 seneden fazladır bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum aslında ama yorumlar mısınız
Olsun valla tek olsun da 2 de olur 3 de olur kabulümYa gününüze göre çok koyu çıkmış ikinci çizginiz ikiz olmasın
Rabbim göz aydınlığı eylesin dilerim. Hayır afiyetle tamamına erdirsin tastamam bi şekilde♥♥
Olsun valla tek olsun da 2 de olur 3 de olur kabulümiki tarafta da var ikiz gebelik ailelerde
sizin adiniza coook sevindim darisi basima insallah bende ikiz istiyoum nasıl kaldiniz rica etsem anlatirmisinizBu arada bende bi bekleyiş sonrası ikizlerime gebeyim sonsuz şükürler olsun kihala inanamıyorum bazen. Öyle büyük bi yorgunluğun üzerine teselli oldu ki .. rabbim kimseyi ne evladı ile ne de evlatsızlıkla imtihan etmesin çok zor gerçekten.. burda bazen bebek arzulayan kişilerin nickleriyle dua ediyorum pek konulara yorum yazmasamda bebek isteyenlerin çoğuna aşinayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?