Yerleşme kanaması 9.haftada olur mu acaba. Aslında gebe olmasam adet olacaktım bugün. Acaba o yüzden bünye kendi kendine mi yaptı. Allah razı olsun cevabınız için. Sizinde az zamanınız kalmış rabbim sağlıkla kavuştursun.Yerleşme kanaması olabilir... aşırı olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum ben.
Yine de doktorunuza danışın tabiki, ama hemen endişelenmeyin :) normal durumlar bunlar.
Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun :)
Maşallah bebeğinize. İnşallah dediğiniz gibidir. Aslında kırmızı kanama meselesini biliyorum işte burda arkadaşlar bazen yazardı ben de onlara bunu söylerdim ama endişelenirdim yine de onlar için fakat hiçbirisinin akıbetini öğrenemedim. O yüzden korkuyorum. Allah razı olsun cevap verdiğiniz için.En tehlikelisi kırmızı kanama diye biliyorum ben. Birşey yapmamissiniz zaten, suçluluk hissetmeyin. Sağlıklı bebek her koşulda tutunur. Ben hamile olduğumu bilmeden soğan suyu,bitki çayları içtim bir hafta. Ve o hafta hep lekelenmem vardi, adet oluyorum zannettim, bir hafta sonra test yapınca öğrendim gebeligimi.
Yerleşme kanaması için çok geç, ama üstüne görme gibi 2-3 ay böyle kanamalar görülen kişiler oluyormuş.Yerleşme kanaması 9.haftada olur mu acaba. Aslında gebe olmasam adet olacaktım bugün. Acaba o yüzden bünye kendi kendine mi yaptı. Allah razı olsun cevabınız için. Sizinde az zamanınız kalmış rabbim sağlıkla kavuştursun.
Sizden de razı olsun. Endişe ve stres yapmayın. Yarın doktora gidin, muhtemelen ilaç verir. Yoğun sancıyla beraber kanama olması endişe verir. Allah bebeğinizi size bağışlasın.Maşallah bebeğinize. İnşallah dediğiniz gibidir. Aslında kırmızı kanama meselesini biliyorum işte burda arkadaşlar bazen yazardı ben de onlara bunu söylerdim ama endişelenirdim yine de onlar için fakat hiçbirisinin akıbetini öğrenemedim. O yüzden korkuyorum. Allah razı olsun cevap verdiğiniz için.
Eşim nöbetçi bugün başıma direkt asker dikti zaten (Kayınvalidem ve Kayınbabam geldi sağolsunlar) sırt üstü uzandım yattım. Doktorum Proluton iğne vur. Sabah gel dedi. İnşallah bişey yoktur. Allah razı olsun.devamlı değilse ve sancı yoksa çok tehlikeli olmadığı söyleniyor ama, doktor değiliz ne desek yanlış yönlendirme olabilir diye çekiniyorum. İyice dinlenin. Yarın öğrenirsiniz.
Anladım çok teşekkür ederim inşallah normaldir mercimeğim yerli yerinde duruyordur.Yerleşme kanaması için çok geç, ama üstüne görme gibi 2-3 ay böyle kanamalar görülen kişiler oluyormuş.
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Siz de sağlıkla kavuşun inşallah.Sizden de razı olsun. Endişe ve stres yapmayın. Yarın doktora gidin, muhtemelen ilaç verir. Yoğun sancıyla beraber kanama olması endişe verir. Allah bebeğinizi size bağışlasın.
Tüp bebek olduğu için progestanı yumurta toplamadan beri kullanıyorum. Doktorum da ona devam et. Bir de Proluton-Depot vur dedi. Ben de onları yaptım. Yarın sabah olsa da gitsem görsem sağ salim inşallah.Ayakları dikin dinlenin iş falan yapmayın.Progestan verdiyse doktor kullanabilirsiniz.Ama mutlaka gidin kontrole iğne yapabilir.
Canım ben ilk 3 ay tam adet günlerimde bol bol kanama yaşadım leke bile değildi düşün. Hep korkuyla doktora gittik bebekte sorun yok dediler gönderdiler sonra da bitti zaten. Yine de kendini yorma ve 3 litre suyun altına düşme. Korkma bişey yoktur. Sağlıkla kucağına almanı dilerimYerleşme kanaması 9.haftada olur mu acaba. Aslında gebe olmasam adet olacaktım bugün. Acaba o yüzden bünye kendi kendine mi yaptı. Allah razı olsun cevabınız için. Sizinde az zamanınız kalmış rabbim sağlıkla kavuştursun.
Gerçekten mi inşallah bişey yoktur. Allah razı olsun cevap verdiğiniz için. Yarın sabah direkt doktorun yanındayım zaten. Akşam olmasa bugün giderdim de akşam 5bucukta olunca doktor evindeydi artık.İlk gebeliğimde yaşadım bunu. Doktora mutlaka git,kese etrafında kanama alanı yoksa düşük değildir. Bu haftalarda bebeğin plesentası oluşuyor ve ona görev devrediliyormuş,devirdaim kanaması demişti doktorum. 1 hafta kadar sürdü ve sonra geçti.
kahverengiler gercegi soylemek gerekirse dusuk tehdidi dir.benim bir dusukde oldu birde simdiki gebeligimde oldu ama dusuk olan daki kahverengiler neden geldi hic bilmiyorum cok dikkat ediyordum tedaviyle oldugu icin bir hafta suren krengi sonrasi dusuk oldu.suan ki gebelihimdede bir keresinde cok kotu kabiz oldum asiri ikinmistim ertesi gun ve bir kac gun suren krengiler oldu sonra kesildi.herseyde vardir bir hayir sizin insallah kesilir dikkat edinKızlar konu yanlış yerde farkındayım ama benim şuandaki derdim bu ve bi cevaba ihtiyacım var. Çoğunlukla gebelik topiğinde sorular cevapsız kalıyor özür dilerim. Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın.
Gebeliğimin 8+5indeyim. Bugün sabah duş aldım ama ılık su kullandım. Sonrasında bütün gün oturduğum yerde ders çalıştım. Bir de çamaşır yıkadım astım. Ama çamaşır sepetini yarım yarım taşıdım hep. Ağır olmasın diye. Saat 16da biraz uyudum bir saat sonra kalktım ayağa ve kahverengi akıntım oldu. Az da diyemem çok da diyemem. Yarın sabah doktora gidicem ama gidene kadar bunu yaşayanlardan tecrübelerini öğrenmek istiyorum. İster istemez endişelendim. Kendimi suçladım. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.
Evet evet ben de görür görmez ilk bunu düşündüm aslında ama insan 'yaa öyledir' deyip boşveremiyor malum siz de yaşamışsınız. Allah bağışlasın bebeğinizi. Rabbim uzun ömürler versin.Canım ben ilk 3 ay tam adet günlerimde bol bol kanama yaşadım leke bile değildi düşün. Hep korkuyla doktora gittik bebekte sorun yok dediler gönderdiler sonra da bitti zaten. Yine de kendini yorma ve 3 litre suyun altına düşme. Korkma bişey yoktur. Sağlıkla kucağına almanı dilerim
O zaman yine de şuan %50 şansım var demektir. Sizin bir düşük olmuş ama bir de akıntıya rağmen normal. İnşallah ben ikincisini yaşarım. Teşekkür ederim yorumunuz için.kahverengiler gercegi soylemek gerekirse dusuk tehdidi dir.benim bir dusukde oldu birde simdiki gebeligimde oldu ama dusuk olan daki kahverengiler neden geldi hic bilmiyorum cok dikkat ediyordum tedaviyle oldugu icin bir hafta suren krengi sonrasi dusuk oldu.suan ki gebelihimdede bir keresinde cok kotu kabiz oldum asiri ikinmistim ertesi gun ve bir kac gun suren krengiler oldu sonra kesildi.herseyde vardir bir hayir sizin insallah kesilir dikkat edin
rica ederim insallah saglikla kucaginizada alirsiniz (hersey olacagina variyor,dusukler icinde zaten sagliksiz embriyoyu vucut atiyor diyorlar) genel konusuyorum herseyin hayirlisi olsunO zaman yine de şuan %50 şansım var demektir. Sizin bir düşük olmuş ama bir de akıntıya rağmen normal. İnşallah ben ikincisini yaşarım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?