Gebe oldugunu bilmeden apandisit ameliyati gecirmek

Pink59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
70
31
3
31
Merhaba arkadaslar. 13 gün once şiddetli karin ağrısı kusma sikayetleriyle acile başvurdum. Gebelik testi yapıldı negatif çıktı bunun üzerine röntgen çekildi ağrı kesici verildi bisey yok diyip eve gonderildim. Ertesi gün başka hastaneye gittim gebelik olmadığı icin tomografiye rontgene alindim ve apandisit denilip hemen ameliyat ettiler. Adet gecikmesi üzerine test tuttum ameliyatın üstünden 12 gün geçti gebe olduğumu öğrendim. Daha çok yeni dedi doktor o yuzden o zaman testte gözükmemiştir sagliksizsa bebek düşer dedi Simdi tek korkum bir zarar sıkıntı yasar mi bebeğim. Bu tarz bi durumla karşılaşan arkadaşlar varsa lütfen bilgilendirir misiniz beni

Geçmiş olsun şimdi iyisiniz değil mi? Benim başıma böyle bi şey gelmedi ama eğer bu Bebek sağlıklı ise zaten devam edecektir ama değilse sistem o kadar mükemmel ki onu eleyecektir. Ha gebelik devam etti sizin hep içinizde bi endişe olacak acaba sağlıklı mı iyi mi diye; o zaman da çeşitli testler var onları yaptırırsınız. Hayırlısı neyse o olsun.

Bilgileriniz icin cok tesekkür ederim iyiyim şuanda bir sorunum yok tabi ama bu sorunlar insanin kafasını kurcaliyor umarım iyi şeyler olur

Bende hamile oldugumu bilmeden dis yaptirdim anrstezi aldim antibiyotik ictim hatta grip oldum aferin ictim. Hamile oldugumu ogrendigimde doktor bunun ortasi yoktur. Bebek etkilenip engelli olacak diye birsey yoktur. Etkilenmisse duser etkilenmemisse dogar dedi. Bebegim sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun. Kalbini ferah tut. Sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…