Gebeliğe Hazırlık Gebe oldugunu ogrenene kadar sigara icenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ades_nitem

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
53
49
18
41
Merhaba gebelikte sigara mevzusu degil bunun sorulacak bir yani yok ama icenlerin drlari neler dedi merak ediyorum

Dun ogrendim ve gunde 10 15 arasi iciyordum dunden beride 2 tane .

Normalde diger gebeliklerimde hemen biraktim ama bunda yapamadim. Ama daha icmicem zaten 3 hamileligimde de yapabildim bunu.

Yani 4+ 5 haftalik bu zamana kadar ictigimiz sigaranin bir sakincasi olmusmudur
Drunuz neler soyledi size

Merhaba gebelikte sigara mevzusu degil bunun sorulacak bir yani yok ama icenlerin drlari neler dedi merak ediyorum

Dun ogrendim ve gunde 10 15 arasi iciyordum dunden beride 2 tane .

Normalde diger gebeliklerimde hemen biraktim ama bunda yapamadim. Ama daha icmicem zaten 3 hamileligimde de yapabildim bunu.

Yani 4+ 5 haftalik bu zamana kadar ictigimiz sigaranin bir sakincasi olmusmudur
Drunuz neler soyledi size
Merhaba başlarında bırakırsanız hiçbir sorun olmaz. Ben bırakamadım doktorumu bilgilendirdim ama kullandığımı. Günde 4 adet yemeklerden sonra içiyordum. Hem erken doğum oldu hem zayıf doğdu hem de doğumda sıkıntı yaşadım epidural tutmadı. İnşallah siz birakirsiniz bir an önce

Merhaba başlarında bırakırsanız hiçbir sorun olmaz. Ben bırakamadım doktorumu bilgilendirdim ama kullandığımı. Günde 4 adet yemeklerden sonra içiyordum. Hem erken doğum oldu hem zayıf doğdu hem de doğumda sıkıntı yaşadım epidural tutmadı. İnşallah siz birakirsiniz bir an önce

Cok gecmis olsun. Neyseki cozumsuz geri dönüşümü olmayan bir sonucla karsilamamissiniz.
Şükürler olsunki.

Peki ictiginizi soylediginizde drunuz bisey dememismiydi.

Back
X