Gebe olduğunu yeni ogrenenler

rimel4141

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
174
67
18
acaba gebe olduğunu yeni öğrenenler sızın en son adet tarihiniz(sat) ne zamandı?? Benim sat 3haziran hala testler negatif

Ben mayıs 22ydi son adetim canım senin ki daha çok erken olduğu için gözükmüyor olabilir bende erken bi tarihte yapmıştım çıkmamıştı kanda beklemelisin biraccıkk

Benimde 29 mayıstı canım belirtilerim yok denicek kadar azdı. Geçen hafta yaptıgım testler negatifti.Dün öylesine test yaptım ikinci çizgi silik çıkınca kan testi de yaptırdım. Sonuç olarak hamileyim :anneadayı:

Hanimlar benimde sat 19 mayisti ama iki hafta once test pozitif cikti.doktor kese gordu bebek henuz yoktu ama israrla bana 19 mayis sat oldugundan emin misin diye soruyor.bir sikinti mi var acaba bende ki boyle soruyor?

Hanimlar benimde sat 19 mayisti ama iki hafta once test pozitif cikti.doktor kese gordu bebek henuz yoktu ama israrla bana 19 mayis sat oldugundan emin misin diye soruyor.bir sikinti mi var acaba bende ki boyle soruyor?
Canım benimde 16 Mayıs bende ilk ultrasona gittiğimde keseyi göremesi gerekirken görememişti normal böyle şeyler eğer problem olsa idi söylerdi canım doktorun

Canım benimde 16 Mayıs bende ilk ultrasona gittiğimde keseyi göremesi gerekirken görememişti normal böyle şeyler eğer problem olsa idi söylerdi canım doktorun
Tesekkur ederim bende kese var bebek yok bu yuzden mi acaba sat 19mayis oldugundan emin misiniz diye sordu acaba dedim.

acaba gebe olduğunu yeni öğrenenler sızın en son adet tarihiniz(sat) ne zamandı?? Benim sat 3haziran hala testler negatif
Sat 27 mayıs. 22 haziranda uçuk pembe akıntı ve idrar testinde biri net diğeri onun yarısı kadar belirgin çift çizgi. O akşam kan testinden sonraki beta hcg değeri 353...

Özel bir hastanede şimdi yaptıracağın kam testinin sonucu 1 saat sonra veriliyor. 30 lira alıyorlar. yüklü bir miktar değil. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Benim sat 5 haziran ama benim gebelik testlerim pozitif çıktı .dün kan verdim 22 çıktı . Doktor çok düşük , sınırda dedi . Yarın tekrar kan testi yaptıracağım . 2 katına çıkarsa sorun yok dedi.

Benim en son adet tarihim 26 mayıstı üç gün önce test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı geçen aylarda hayal kırıklığına uğradığım için emin olmak için kan testi yaptıricam hayırlısı olsun hakkımızda :KK15:

Benimde en son sat 13 mayıstı gayet normal gorememesı benım de kese gözüktü sadece cuma tekrar gıdecegım ınsallah kalp atışlarını duyarım

Benim duzensizlik vardi o yüzden regl olmadim diye hemen şüpelenmedim gebelikten bide bu ayin ikisinde dr a gittim gecen ay hic adet görmdim diye gebelik testi yapti negatifti adet söktürücu yazdi bi gün sonra ilaci kullancaktimki ovulasyon testlerim pozitif çıktı ve degerlendirdim ama iki hafta sonra test yaptim net 2 cizgi cikti bu kadar net cikmasina sasirdim dr a gittim 4 haftalik gebeyim usg ye göre, 3 gün sonrada kese göründu kizlar bu persembede kalp atısı için cagirdi sizce çok erken degilmi?

Back
X