Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
???acaba gebe olduğunu yeni öğrenenler sızın en son adet tarihiniz(sat) ne zamandı?? Benim sat 3haziran hala testler negatif
ama erken değil mi daha? temmuz ayını bekleseniz daha sağlıklı olur sanki?acaba gebe olduğunu yeni öğrenenler sızın en son adet tarihiniz(sat) ne zamandı?? Benim sat 3haziran hala testler negatif
Ayy insallah benim de oyle olur o kadar hevesle bekliyorum kiBenimde 29 mayıstı canım belirtilerim yok denicek kadar azdı. Geçen hafta yaptıgım testler negatifti.Dün öylesine test yaptım ikinci çizgi silik çıkınca kan testi de yaptırdım. Sonuç olarak hamileyim![]()
Yumurtlama günüm 14hazirandi o yüzden üzerine 14koyunca 28jnde falan Regl olmam gerekiyor.o yüzden de merak sardı fazlaca ama belki de daha cok erkendir bilmiyorumama erken değil mi daha? temmuz ayını bekleseniz daha sağlıklı olur sanki?
Beklemeye devamBen mayıs 22ydi son adetim canım senin ki daha çok erken olduğu için gözükmüyor olabilir bende erken bi tarihte yapmıştım çıkmamıştı kanda beklemelisin biraccıkk
Canım benimde 16 Mayıs bende ilk ultrasona gittiğimde keseyi göremesi gerekirken görememişti normal böyle şeyler eğer problem olsa idi söylerdi canım doktorunHanimlar benimde sat 19 mayisti ama iki hafta once test pozitif cikti.doktor kese gordu bebek henuz yoktu ama israrla bana 19 mayis sat oldugundan emin misin diye soruyor.bir sikinti mi var acaba bende ki boyle soruyor?
Tesekkur ederim bende kese var bebek yok bu yuzden mi acaba sat 19mayis oldugundan emin misiniz diye sordu acaba dedim.Canım benimde 16 Mayıs bende ilk ultrasona gittiğimde keseyi göremesi gerekirken görememişti normal böyle şeyler eğer problem olsa idi söylerdi canım doktorun
Sat 27 mayıs. 22 haziranda uçuk pembe akıntı ve idrar testinde biri net diğeri onun yarısı kadar belirgin çift çizgi. O akşam kan testinden sonraki beta hcg değeri 353...acaba gebe olduğunu yeni öğrenenler sızın en son adet tarihiniz(sat) ne zamandı?? Benim sat 3haziran hala testler negatif
Selam ben varimacaba gebe olduğunu yeni öğrenenler sızın en son adet tarihiniz(sat) ne zamandı?? Benim sat 3haziran hala testler negatif
Bu gunmu oyrendiniz?bende varimm
Benimde en son sat 13 mayıstı gayet normal gorememesı benım de kese gözüktü sadece cuma tekrar gıdecegım ınsallah kalp atışlarını duyarımHanimlar benimde sat 19 mayisti ama iki hafta once test pozitif cikti.doktor kese gordu bebek henuz yoktu ama israrla bana 19 mayis sat oldugundan emin misin diye soruyor.bir sikinti mi var acaba bende ki boyle soruyor?