Gebe olma ihtimalim nedir sizce ?

Dilara004

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
2
0
34
merhabalar ben 1 yıllık evliyim ve eşimle son birlikteliğimiz adet günümden yaklaşık 1-1 buçuk hafta sonra oldu. Ben gebeliği düşünmüyorum ancak eşim bir bebek sahibi olmayı çok istiyor. :KK43: adet dönemime de çok olduğu için şuan test yapamıyorum ama birleşme tarihinde ovulasyon sürecinde olmadığım için hamile olmadığımı düşünüyorum sizce olma ihtimalim nedir ?

kızlar aranıza yenı katılıyorum ben adetımın 35cı gunumdeyım ve hala adet olmadım adetımın 32cı gunumde kan tahlılı verdım sonuc 1.20 cıktı sızce bu yukselırmı bu arada bugun yıne kan verdım anca sonuclar yarın cıkacakmıs ne olur bana yardım edın bana bı cavp yazın ne olur ıkı yıldır gebelık beklıyoruz bu ay asılamaya baslıcaktık gelmek bılmedı adetım gelse baslıcaz tedavıye ama sızde benım hamıle olma sansım varmı?

kızlar aranıza yenı katılıyorum ben adetımın 35cı gunumdeyım ve hala adet olmadım adetımın 32cı gunumde kan tahlılı verdım sonuc 1.20 cıktı sızce bu yukselırmı bu arada bugun yıne kan verdım anca sonuclar yarın cıkacakmıs ne olur bana yardım edın bana bı cavp yazın ne olur ıkı yıldır gebelık beklıyoruz bu ay asılamaya baslıcaktık gelmek bılmedı adetım gelse baslıcaz tedavıye ama sızde benım hamıle olma sansım varmı?

merhabalar ben 1 yıllık evliyim ve eşimle son birlikteliğimiz adet günümden yaklaşık 1-1 buçuk hafta sonra oldu. Ben gebeliği düşünmüyorum ancak eşim bir bebek sahibi olmayı çok istiyor. :KK43: adet dönemime de çok olduğu için şuan test yapamıyorum ama birleşme tarihinde ovulasyon sürecinde olmadığım için hamile olmadığımı düşünüyorum sizce olma ihtimalim nedir ?

ovulasyon sürecinde olmadığı nasıl biliyorsun?

Son adet gununun ortalarina dogru ya yumurtlama zamani hatta bazen benim son adetten sonra 20 gunu buluyor onun icin

son adet tarihinin ilk gününden başlayarak 14-16 gün sayılıyor. genelde bu 2 hafta içinde yumurtlama gerçekleşiyor. bu zamandaki birlikteliklerde korunma olmaz ise gebelik şansı yüksek oluyor.

merhabalar lütfen bana yardım edin geçen ay nisanda kimyasal gebelik yaşadım nisan 8 de adet oldum şimdi adetime 5 gün var ama 2 gündür kasık ağrılarım ayaklarımda ağrı ve iki bacagımın arası sanki yanıyo.4 tane gebelik testi yaptım bir taneside erken dönem gebelik testi hepsi de çookk silik bu sabah yaptıgım silik pembeydi ve bugün akşam acilde beta hcg testi yaptırdım negatif 2 çıktı adetime 5 gün var ve delirmek üzereyim 2 aydır psikoloji diye bişey kalmadı bu değer yükselebilirmi yaşayan varmı çookk tşkk

son adet tarihinin ilk gününden başlayarak 14-16 gün sayılıyor. genelde bu 2 hafta içinde yumurtlama gerçekleşiyor. bu zamandaki birlikteliklerde korunma olmaz ise gebelik şansı yüksek oluyor.
anladım canım saol cevabın ıcın doktora gıttım doktor bana sokturucu verdı sımdı adetımın ucuncu gunumdeym ve ıns asılamayı yapacaz bu ay ıns tutar...

Allah askina banada biriai cevap atsin artik. Ben esimle 20 mayista birlikte oldum. Adetime 1 hafta vardi 24 saat sonra ertesi gun hapi kullandim. 1 hafta sonra yani adet zamanimda 1 saatlik pihtili kanamam oldu. Sonra bitti. Kanama bittikten 1 hafta sonrada yani bugun sabah kan testi yaptirdim. Sonuc 0.0 cikti. Benim anlamadigim bu sonuca gore hamile degilim ama internette arastirdim 0.0 cikanlar hamile olabiliyormus. Hormonlar sonradan yukselebiliyormus. Simdi benim hamile olabilme ihtimalim varmii??

Arkadaşlar size bişe sorcam bu konuyu görünce konu açmadım adetimden 5 gün önce falan fitil kullandım ve adetim bugünle birlikte 6 gün geçmiş oldu bu fitilden mi kaynaklanıo test yaptım fakat bişey çıkmadı 10 gün sonra yap dedi annem 4 aylık evliyim ve Allah izin verirse sağlıklı sıhhatli bir bebişimiz olsun istiyoruz eşimle acaba hamile olabilirmiyim böle bişey yaşayanınız var mı acaba

Hamile kalındığında idrar rengi koyu sarı olup bide kokumu oluyo acaba bilen varmı ?? nette bir sürü şey yazıyo kafam karıştı :/

X