Gebe olma ihtimalim

miniksincap77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
5
0
1
20
Kızlar bu ay boyunca adetim bittiği günden beri yumurtlama günlerim dahil düzenli bir şekilde ilişkiye girdim reglme 10 gün kaldı sizce kan testi vermeli miyim yoksa bi kaç gün daha beklemeli miyim

Anlamadım demek istediğiniz şeyi ayrıca bilmediğim bişey için kaba tabirle konuşmanız hoş bir durum değil!
Bı bilgi sahibi olsam bu buraya yazıp sormam
kaba konuşmadım canım.ama yani nete bakıp bile öğrenebilirisiniz. yani çıkması mümkün değil adete 2 ğün kala falan erken gebelik yapabilirsiniz.

kaba konuşmadım canım.ama yani nete bakıp bile öğrenebilirisiniz. yani çıkması mümkün değil adete 2 ğün kala falan erken gebelik yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim yaşım daha çok genç genelde bu siteden sizlerden biseyler öğrenmeye çalışıyordum onun için artık üye olup birebir sormak istedim bana yardımcı olabilecek herhangi biride yok etrafımda bu konular icin

Teşekkür ederim yaşım daha çok genç genelde bu siteden sizlerden biseyler öğrenmeye çalışıyordum onun için artık üye olup birebir sormak istedim bana yardımcı olabilecek herhangi biride yok etrafımda bu konular icin
Canım kimseyi canını sıkacak kadar bakmamaya çalış bu sitenin genel amacı sorularımızın cevabını öğrenmek bilgi alıp bilgi vermek içindir,. Adetine 2-3 gün kala gebelik testi alıp bakabilirsin yada kan vererek öğrenebilirsin inşallah seninledir 🌺

Kızlar bu ay boyunca adetim bittiği günden beri yumurtlama günlerim dahil düzenli bir şekilde ilişkiye girdim reglme 10 gün kaldı sizce kan testi vermeli miyim yoksa bi kaç gün daha beklemeli miyim
Sana önerim hemen kan testi verme negatif çıkarsa yine gidip kan mı vereceksin..önce bir adet zamanın gelsin eğer olmazsan idrarla yap evde testini şayet şüphen varsa yine negatif ise adetin geçsin sonra başka test al yine yap

Back
X