- 2 Şubat 2023
- 12
- -5
- 6
- 24
- Konu Sahibi sadnessss1241
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürtünmeyle hamile kalınmaz korkma. O işin gerçekten olması lazımmerhaba ben erkek arkadasımla korunmadan en fazla 5 sn kadar surtundum vajinamin girisine falan da bosalmadı zevk suyu degdi mi bilmiyorum buyuk ihtimalle degmedi ama reglim biraz gecikti ve cok stres oldum sizce bu sekilde hamile kalmak mumkun mu
hemde 5 saniye:))Sürtünmeyle hamile kalınmaz korkma. O işin gerçekten olması lazım
en fazla 5 sanıye falan oldu kalmam cok zor degil mihemde 5 saniye:))
düşünüyorum .....1 2 3 4 5 hayır yok canım merka etme:)en fazla 5 sanıye falan oldu kalmam cok zor degil mi
Korkuyorsan korun. Korunduktan sonra da yine korkuyorsan sevişme arkadaşım. Elli kere aynı konuyu açmak nedir ya? Stres yaparsan tabii gecikir. Bıktırdı bu konular.merhaba ben erkek arkadasımla korunmadan en fazla 5 sn kadar surtundum vajinamin girisine falan da bosalmadı zevk suyu degdi mi bilmiyorum buyuk ihtimalle degmedi ama reglim biraz gecikti ve cok stres oldum sizce bu sekilde hamile kalmak mumkun mu
Ya öldüm gülmekten sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün canım yaKorkuyorsan korun. Korunduktan sonra da yine korkuyorsan sevişme arkadaşım. Elli kere aynı konuyu açmak nedir ya? Stres yaparsan tabii gecikir. Bıktırdı bu konular.
Nerdeyse imkansız güzelim rahat ol..merhaba ben erkek arkadasımla korunmadan en fazla 5 sn kadar surtundum vajinamin girisine falan da bosalmadı zevk suyu degdi mi bilmiyorum buyuk ihtimalle degmedi ama reglim biraz gecikti ve cok stres oldum sizce bu sekilde hamile kalmak mumkun mu
Hehh rahat olsun bi üst seviyeye taşısınNerdeyse imkansız güzelim rahat ol..
Anlamadım ne demek istediğiniziHehh rahat olsun bi üst seviyeye taşısıntövbe yarabbim daha neler okuyacağız buralarda acaba
![]()
Öyle deme benim tanıdığım Behçet hastalığı vardı içi hep yaraydi sürtünmeyle bir oğlu oldu onlarda şokYa öldüm gülmekten sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün canım yaGerçekten artık bıkkınlık verdi bu konular.Hem tam anlamıyla ilişki bile yaşamadan hamile kalacaklarını düşünmeleri komik hemde bu kadar kendilerini sürtünmeyle hamile kalacak kadar doğurgan sanıp ilahlaştırmaları komik
![]()
Sürtüne sürtüne buharlaştı herhalde ondan gelmiyor adetiYa öldüm gülmekten sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün canım yaGerçekten artık bıkkınlık verdi bu konular.Hem tam anlamıyla ilişki bile yaşamadan hamile kalacaklarını düşünmeleri komik hemde bu kadar kendilerini sürtünmeyle hamile kalacak kadar doğurgan sanıp ilahlaştırmaları komik
![]()
Yok olur mu öyle şey o kesinlikle hamile maşallah çok doğurgan nazar değmesinSürtüne sürtüne buharlaştı herhalde ondan gelmiyor adeti![]()
Öyle deme benim tanıdığım Behçet hastalığı vardı içi hep yaraydi sürtünmeyle bir oğlu oldu onlarda şok![]()
esprili hanımlar geyikten gidersiniz, arkanızdan el sallarız.
S sadnessss1241 hamile değilsiniz, hamilelik korkunuz varsa lütfen korunmadan ilişkiye girmeyi