Belirtim yok

Btl41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
44
8
1
28
Kızlar merhaba,

Bugün itibari ile 7 haftalık gebeyim. Daha öncesinde 2 düşük yaptım. Hiç belirtimim olmaması normal mi ?

Bence normal ikizimde 9 haftalik olasıca kadar belirtisi yoktu simdi 22 haftalik bile

İnşallah öyledir ya çok korkuyorum yine aynı durumları yaşamaktan..

Kızlar merhaba,

Bugün itibari ile 7 haftalık gebeyim. Daha öncesinde 2 düşük yaptım. Hiç belirtimim olmaması normal mi ?
Kontrole gittiniz mi keseyi kalp atışını duyduysanız sorun yoktur bence herkesde belirti olmuyor ki olmaması daha iyi bence benim daha bulantılarım yeni başladı mesela 🥰😂

Merhaba, evet kontrole gittikçok şükür düşükte olsa kalp sesini dinletti doktorum. Bi öncekilerde de yaşamadım belirti ve düşükle sonuçlandı . Bu sebepten korkuyorum sadece 🤷🏻‍♀️ Gerçekten ilk haftalar çok zor oluyor. Sağlıklı mı değil mi diye hep endişe içinde insan

Siz kaç haftalıksınız acaba
7 haftalık benimde geç döllenme olmuş 2 hafta geride ama herşey yolunda çok şükür benimde bir dış gebelik bir kürtajım olmuştu sizi çok iyi anlıyorum kalp atışı duyulduysa endişe etmeyin 🥰😍

7 haftalık benimde geç döllenme olmuş 2 hafta geride ama herşey yolunda çok şükür benimde bir dış gebelik bir kürtajım olmuştu sizi çok iyi anlıyorum kalp atışı duyulduysa endişe etmeyin 🥰😍
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🥹 inşallah sizinki de hayırlısıyla tamamlanır 🤲🏻 sağlıkla kucağımıza alırız 🌸

Ben de 9 oldum bu hafta sadece bazı kokulara hassasiyetim var ve göğüslerim hassaslaştı başka bir belirtim yok

Benimde sadece göğüs hassasiyetim var ama mide bulantısı kusma vs hiçbir şey yok

Back
X