GEBE OLMA SANSİM VAR MI YARDIM EDIN

cok tesekkur ederım zaten girmicegim bu stresle yasanmaz cok sagolun
Muhtemelen cinsel tabuları olan ve cinsellikle ilgili çok da bilgisi olmayan bir gençsiniz, hamile kalma korkunuz var, bu yüzden de stresten regl gecikiyor, hamile değilsiniz bu konuda en ufak tereddütünüz korkunuz olmasın fakat bundan sonra şayet yüzeysel bir ilişkiden bile korkup hamile kalacağım endişesi yaşayacaksanız partneriniz de sizde korunun😌

Muhtemelen cinsel tabuları olan ve cinsellikle ilgili çok da bilgisi olmayan bir gençsiniz, hamile kalma korkunuz var, bu yüzden de stresten regl gecikiyor, hamile değilsiniz bu konuda en ufak tereddütünüz korkunuz olmasın fakat bundan sonra şayet yüzeysel bir ilişkiden bile korkup hamile kalacağım endişesi yaşayacaksanız partneriniz de sizde korunun😌

merhaba ben erkek arkadasımla korunmadan en fazla 5 sn kadar surtundum vajinamin girisine falan da bosalmadı zevk suyu degdi mi bilmiyorum buyuk ihtimalle degmedi ama reglim biraz gecikti ve cok stres oldum sizce bu sekilde hamile kalmak mumkun mu
O iş o kadar kolay olsaydı Türkiye nüfusunu 10 a katlardı canım. Biz yıllardır korunmayıp normal yollarla hamile kalamıyoruz . Nasıl bir kafayla bunu düşünebiliyorsunuz . Ve yıllarca evlat hasreti çeken insanlar varken bu çok kötü birşey gibi gelip burda anlatıyorsunuz. Korkuyorsan git test yap kan ver kendi kendine öğren sonucu . Burda bebek için çabalayanlara sorma bunu

hayır sürtünmeyle hamile kalamazsın rahat ol. oluk oluk boşalması gerek ki rahme kadar ulaşsın sperm

Back
X