- 24 Ocak 2015
- 413
- 178
- Konu Sahibi saklibahce1986
Kac cm miyom ile hamile kaldiniz?hamilelik suresince hizli gelisme gosterdi mi? Lutfen cvp bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım benimde bugün miyom olduğu ortaya çıktı.korkuyorum.senin büyüdü mü nasıl bir yol izledinKac cm miyom ile hamile kaldiniz?hamilelik suresince hizli gelisme gosterdi mi? Lutfen cvp bekliyorum
Safol canim.allah yardımcınız olsun.sifa versin inş. benim rahim içinde zara bitisikmis.xok doktora gittim bu var dedi neden once gorunmedi ki.sonradan çıkmış olabilirmiSoracagin bise olursa cekinmeden sorabilirsin
Swnin rahim icinde miydi.benim ixinde zara bitişik.Belkide fark edilmicekk kadsr cok ufakti hamilelikte azda olsa buyume yapabiliyomus benim her bir miyom 1 cm di 3..4 cm buldular kimisininki hic buyumuyomus o bunyeden bunyeye degisiyo..icini karatma iyi dusun iyi olsun
Bende hollandadayim. Hamileligimde miyomun oldugu goruldugunde yakin takipe alinmistim. Sen hangi ulkedesin miyomun oldugunu soyleyip daha cok ultrasyon isteyebilirsin.Benimde 13 haftada ki kontrolümde görüldü miyom 1 cm dedi doktor. Yurtdisindayim toplamda 4 kez ultrasona alıyorlar o yüzden su an buyudumu ne oldu hiç bilmiyorum. Temmuz başındaki detaylı ultrasonu bekliyorum inşallah kaybolmustur
Canım bende Hollandayim geçen hafta ebeyle randevumuz vardı. Biz jinekolog la gorustuk önemli bisey değil zaten çok küçük dedi. Önümüzdeki Çarşamba ayrıntılı ultrasonum var o zaman bakicaklar inşallah kaybolmuştur. Turkiye ye gidicem oradaki doktoruna da muayene oluşan bakalım o ne diyecekBende hollandadayim. Hamileligimde miyomun oldugu goruldugunde yakin takipe alinmistim. Sen hangi ulkedesin miyomun oldugunu soyleyip daha cok ultrasyon isteyebilirsin.
Benimkisi 6 cm di normalde daha buyukleriylede dogum yapanlarda var ama benimki rahmin icindeydi o yuzden sanirim. Simdi aldirdim zaten. Seninki cok kucukse sorun olmaz. Ama yine ebe yerine sonraki kontrollerde doktor iste. Miyomu olanlar jinokologla devam edebiliyo. Seninki kucuk bu haftadan sonra buyuyeceginide sanmiyorum ama ihmali elden birakmamak lazim.Canım bende Hollandayim geçen hafta ebeyle randevumuz vardı. Biz jinekolog la gorustuk önemli bisey değil zaten çok küçük dedi. Önümüzdeki Çarşamba ayrıntılı ultrasonum var o zaman bakicaklar inşallah kaybolmuştur. Turkiye ye gidicem oradaki doktoruna da muayene oluşan bakalım o ne diyecek
Seninki büyük muydu, yada zamanla buyumusmuydu?