Kuruma çizgisine benziyor. Silik diyebilmek için hafif de olsa pembemsi olması lazım. Renksiz çizgi kuruma çizgisi oluyor. Belki de bayağı karanlıkta çektiğiniz için görünmüyor bilemiyorum. Zaten eğer varsa ertesi gün ya da 2 gün sonra sabah ilk idrar ile test yaptığınızda koyulaşma olur. Ya da kan testi ile öğrenebilirsiniz. Net gözükmüyor resimde de kuruma çizgisi gibi duruyor. Adetinize kaç gün var bir de?Kızlar Merhaba! Elim ayağım titriyor ne yapacağım bilemedim daha adetime var ilk 10 dk çıkan sizce ne yapmalıyım
Negatif bu testKızlar Merhaba! Elim ayağım titriyor ne yapacağım bilemedim daha adetime var ilk 10 dk çıkan sizce ne yapmalıyım
1 haftam var ilk 5 dk çıktıAdetinize kaç gün var?
1 hafta varKuruma çizgisine benziyor. Silik diyebilmek için hafif de olsa pembemsi olması lazım. Renksiz çizgi kuruma çizgisi oluyor. Belki de bayağı karanlıkta çektiğiniz için görünmüyor bilemiyorum. Zaten eğer varsa ertesi gün ya da 2 gün sonra sabah ilk idrar ile test yaptığınızda koyulaşma olur. Ya da kan testi ile öğrenebilirsiniz. Net gözükmüyor resimde de kuruma çizgisi gibi duruyor. Adetinize kaç gün var bir de?
Buraya atsam yanlış olur kızlar ama şöyle 1 haftam var ama benden kan geldi çizgi şekilinde pembe resmî var elim de am
Buraya atsam yanlış olur kızlar ama şöyle 1 haftam var ama benden kan geldi çizgi şekilinde pembe resmî var elim de ama
Yerleşme kanaması olabilir. Siz 1 hafta bekleyn testi tekrarlayın. İstiyor musunuz bu gebeliği?Buraya atsam yanlış olur kızlar ama şöyle 1 haftam var ama benden kan geldi çizgi şekilinde pembe resmî var elim de ama
Evet kan vs resmi atılmaması gerekiyor. Yerleşme kanaması olabilir. Bu test negatif gözüküyor ama tabii ki bu gebelik yok anlamına gelmez. Daha 1 hafta var adet günü ya da birkaç gün gecikme ile, en azından adete 1-2 gün kala test yapmanız daha iyi olur. Daha doğru bir sonuç alabilirsiniz. Daha yeni yerleşiyordur muhtemelen varsa bile. O yüzden negatif çıkması normal. Hemen var ya da yok diye sevinip üzülmeyin bence. Biraz daha sabredin ve öyle test yapın size tavsiyem.Buraya atsam yanlış olur kızlar ama şöyle 1 haftam var ama benden kan geldi çizgi şekilinde pembe resmî var elim de ama
Tekrar çekip atabilirmsnz?Kızlar Merhaba! Elim ayağım titriyor ne yapacağım bilemedim daha adetime var ilk 10 dk çıkan sizce ne yapmalıyım
Yerleşme kanamam oldu gibiNegatif bu test
Reglinize daha 1 hafta varmis, ne yerlesme kanamasi?Yerleşme kanamam oldu gibi
Nasıl anlatsam bilemiyorum o yüzden test yaptım zaten normal de adetim geçtiğin de kahve rengi lekem olup ertesi gün adet olurdum şimdi 1 hafta varken çizgi belirsin kahve gibi iki çizgim var pembeye de kaçıyor anlam veremedim istiyorum hemde çok benim eşim evlatlık ailesine kendimize bu sevgi tatırmak istiyorum açıkçası rabbim nasip ederseYerleşme kanaması olabilir. Siz 1 hafta bekleyn testi tekrarlayın. İstiyor musunuz bu gebeliği?
Yerleşme kanadı adetden önce oluyor hanımefendiReglinize daha 1 hafta varmis, ne yerlesme kanamasi?
Ters ters yazıyorsunuz da sebep ne yaniReglinize daha 1 hafta varmis, ne yerlesme kanamasi?
Teşekkür ederim nazik cevabınız içinEvet kan vs resmi atılmaması gerekiyor. Yerleşme kanaması olabilir. Bu test negatif gözüküyor ama tabii ki bu gebelik yok anlamına gelmez. Daha 1 hafta var adet günü ya da birkaç gün gecikme ile, en azından adete 1-2 gün kala test yapmanız daha iyi olur. Daha doğru bir sonuç alabilirsiniz. Daha yeni yerleşiyordur muhtemelen varsa bile. O yüzden negatif çıkması normal. Hemen var ya da yok diye sevinip üzülmeyin bence. Biraz daha sabredin ve öyle test yapın size tavsiyem.
Yerleşme kanadı adetden önce oluyor hanımefendi
1- Yerlesme kanamasi adetten 2-3 gun once oluyor genelde, olmasi da sart degil ayrica.Ters ters yazıyorsunuz da sebep ne yani
Teşekkür ederim bilginiz için1- Yerlesme kanamasi adetten 2-3 gun once oluyor genelde, olmasi da sart degil ayrica.
2- Adete 1 hafta kala hicbir test gostermez hamileligi
3- pozitif testte 2. Cizgi pembe renk oluyor, beyaz degil