gebeklikte antibiyotik..arkadaşlar yardım!!!!

elaabaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
84
6
28
faranjit olum ağır atlatıyorum dr um augumentin(antibiyotik) ve parol verdi.. kullanıyorum..zararı yokmuş ama içimde korku var ya ya bişi olursa bebişe... 9 haftalık daha çok küçük... gebeliğinde antibiyotik kullanan oldu mu?

faranjit olum ağır atlatıyorum dr um augumentin(antibiyotik) ve parol verdi.. kullanıyorum..zararı yokmuş ama içimde korku var ya ya bişi olursa bebişe... 9 haftalık daha çok küçük... gebeliğinde antibiyotik kullanan oldu mu?

canım çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. benimde kronik faranjtim var bende hasta olmaktan çok korkuyorum ilaç kullanamam konusunda.

parol gebelikte abartmamak şartıyla kullanılıyor. agumantin bıt faranjite birebir ben her yakalnladığımda doktor direk onu veriyor.

ilaç kullanmamak bebeğe daha zararlı oda enfeksiyon kapıp kötü sonuçlar verebilir. için rahat etmiyorsa eczaneye danış benim bildiğim kadarıyla içilebiliyor.

cevap için teşekkür ederim. dün kontrole gittik doktorum bebek de sıkıntı olmadığını söyledi hatta ilaç kullanmamak vücutta enfeksiyon oranını artıracağı için bebek için daha zararlıymış.antibiyotiği bitirebilirsin zararı olmaz dedi ama ben iyi hissediyorum kendimi içmiyorum :) meyve sebza felan idare ediyorum da geçiyo şükür

çok geçmiş olsun bendede migren var malesef abartmadan parol içiyorum sadece çok zor hamileyken hasta olmak insan ne yapacağını şaşırıyo gerçekten

geçmiş olsun canım kendine iyi bak sen, dr. demişse de kullan ilacını.

yengem de kullanmıştı bir süre hamileyken, bebeği çok iyi çok şükür.

Bende şu anda ağır bir faranjit geçiriyorum. Yarın gideceğim doktora ve doktor kullan derse mecbur kullanacağım.

Ağır bir grip geçirdim geçen hafta gebeliğimde sizden bir hafta önde sadece.
Dr sadece minoset verebileceğini söyledi onu bile içmedim korkudan.
Portakal komasına girecektim neyse ki iyiyim :)
Dikkat etmek gerek bu dönemde ,geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım. şu an bende antıbıyotık kullanıyorum,pen-os dıye penısılın turevı. hakkaten kullanmasam daha kötü olacaktım boğaz enfeksıyonu çok kötü etkılıyor bebişleri,öksürük de cabası... inşallah sağlıkla kucağımıza alırız minnoşları.

Back
X