Gebelelikte kahverengi lekelenme tekrarı?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.680
485
73
Kızlar selam. Öncelikle 4+4 iken kahverengi lekelenmem oldu sanırım yerleşme kanaması geçirmisti. Şimdi 7+3 üm. Gece uyandığımda baktım ki kahvemsi ama tam kahve de değil saydamla karışmış bir renk. Yani kahverengi olduğunu bile zor anlayacak derecede bir akıntı geldi. Şimdi sabah uyandım yine aynı ama dediğim gibi kahverengi ama çok dikkatli bakınca görülüyor. Dün bir iliski yaşadım. Ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum. Doktora gidin diyenler olacaktır fakat asla randevu bulamıyorum. Gitsemde gecirmezler beni gibime geliyor. YouTube den kağan hocayi ve bikac Dr yi daha dinledim normal olduğunu söylüyorlar.

İlk aylarda ilişki önermemişti doktorum bana tehlikeli olabilir diyerek. Biz kahverengi akıntıları sevmeyiz diyerek progestan başlamıştık hatta. Bence özelde olsa bir görünün derim bazen kanama alanları sadece ultrasonda gözüküyor riske atmayın derim

Acilden bakılabilirsiniz. Dışarıdan az görünebilir ama iç kısmı bilemeyiz. Bencede riske atmayın gidin bakılın.

Bende hamileyim daha yeni benim de önceden 4 kaybım var şimdi 5+4 te doktor 8mm kese gördü benim de kahverengi akıntılarim var geçti mi sizin kalp atışlarını duyabildiniz mi çok tedirginim

İnşallah kalp atışını da duyarsınız hayırlısıyla
Amin canım inşallah sende ben de duyarız. Telaşlanma kalp atışı için erken zaten senin icin. Kahverengi lekelenmelere ise bı çok doktor ilk aylarda normal diyor. Ben Dr kağan Kocatepe yi dinliyorum çok iyi ve bilgili bir doktor. Herkes bana niye lekelenme görünce gitmedin dedi ama zaten düşük olcaksa engellenmiyormuş, düşmesi daha iyimiş saglksz olmasndansa tabiki. Bir de canm senin 4 kaybın var araştırmadılar mı nedeni neymiş ? Gen testi falan yaptinmiii sulandırıcı kullanıyor musun veya rahim filmi cekildinmi

Canım genetik temiz çıktı pıhtılaşma testinde de A1298c heterizigot çıktı oda önemsiz dediler rahim filmi cektirmedim ama aklımda vardı devlette cekiliyormuydu bu gebeligim de öyle sonlanirsa bı rahim filmi cekilicem

Allah korusun inşallah sağlıkla doğar bebisin.Devlette cekiliyomu inan bilmiyorum ama iyi büyük bı hastaneyse çekilir bence şehir hastanesi gibi. Bazen kistlerden kaynakli tutunamiyabiliyor ve 4 tanede az değil. Patolojiye gönderildimi embriyo?

Hiç kalp atışı duymadım ki kese de bir kez gördüm o da kanamayla evde düştü o yüzden bundada arada lekelenme olunca sıtrese giriyorum

Doktora gidin progestan kullanmaniz gerek belkide iliskisi yasaklayacak size acile gidin illa kadin doğuma gitmeniz şart degil gebelikte her türlü kanama ve lekelenme önemli bisey olmaz deyip gecemezsiniz şu aşamada. Belki bir kanama alanı oluştu belki de hiçbir sıkıntı yok bunu bilemezsiniz gitmeden

İlk ve son 3 ayda ilişki tehlikeli riskli

Bende 9 haftalik hamileyim 2 gündür kahverengi lekeler geliyor ama bende dikkatli bakarsam belli oluyor çok koyu yoğun değil yarın yine de doktora gideceğim önceki gebeliğim 11 haftalikken kalbi durmuştu kan sulandırıcı igne kullanıyorum ister istemez insan tedirgin oluyor

Aynısını bende 8 haftada yaşadım canım, doktorum devam ederse artarsa gel dedi.
Büyük ihtimalle ilişki kaynaklı
Takip et benim ertesi gün geçti gitmedim

Canm kalbi durduğunda lekelenmen olmusmuydu ki nasl anladın

Evet 11 haftalikken kahverengi olarak değil kırmızı kan olarak gelmişti kanama günü gitmiştim kalbi atıyordu daha sonrasında kalbi durdu sağlıksız bir gebelik olduğunu ense kalınlığının fazla olduğunu söylemişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…