Gebeler de idrar da enfeksiyon olanlar

Edacnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
1.822
974
123
34
Merhaba ben 27. Hafta da erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim suyum geldi ve iki cm açılmam vardı o güne kadar herşey iyiydi yoğun bir sarı akıntı ve rahim de ağrı vardı bazen yerimden kalkamayacak kadar oluyordu suyumun gelmesinden bir gün önce hastalandım gözümü açamıyorum ayağa kalkamıyordum değişik şekilde bir durumdu sabahı suyum geldi ben enfeksiyon dan şüpheleniyorum bu şekilde belirti gösteren varmı

Ya çok üzüldüm.Rabbim sabir versin. Bende 26 haftalık hamileyim sadce sarı akintim var ama ağrısız sadece iliski sırasında bi yanma agri oluyo sonra geciyo. Doktor sorun olmaz diyip duruyo ama ben korkuyorum ne tahlil be muayene ediyo.biraz daha acarmisinjz başka belirtileri varmiydi

Yanma yoktu ben de idrar yaparken kasık da ağrı oluyordu birliktelik de benim rahim de de ağrı alıyordu beraberin de bacak da kasıntı sarı akıntı yı doktoruma söyledim kokusuz olduğu için birşey demedi şikayetiniz varsa idrar tahlili verin bence olsa da olmasa da ne kaybedersiniz

Idrarda enfeksiyon vardı zaten basından beri söyledim sorun değil demişti. Bacakta kaşıntı nasıl bir sorun olabikir ki bendede var cunku kaşıntı en başından beri

Back
X