- 24 Haziran 2022
- 62
- 8
- 16
- 26
- Konu Sahibi kleymol ghy
-
kese yapısı seklı bıraz dagınık gıbı de belkı de fotodan kaynaklıdır kac haftaydın? kese boyu kac mm ? 20 mm ye geldıgınde artık yolk sac barı gozukmesı lazm da .karında ultrasonda görülmedi kafam karıştı başka doktora gittim vajinal ultrason ile baktı kese boş dedi eve geldiğimde gölgelik gördüm ???
6 olmam gerekirken 5 gün geride dedi normalde 20 mm olması lazım 14 mm çıktı 1 hafta dinlen beslen dediNeye dayanarak kese boş dedi ve kaç haftalıksınız
6 olmam gerekirken 5 gün geride dedi normalde 20 mm olması lazım 14 mm çıktı 1 hafta dinlen beslen dedi kese biraz farklı evet düzelme payı var mıdırkese yapısı seklı bıraz dagınık gıbı de belkı de fotodan kaynaklıdır kac haftaydın? kese boyu kac mm ? 20 mm ye geldıgınde artık yolk sac barı gozukmesı lazm da .
kese yapısı seklı bıraz dagınık gıbı de belkı de fotodan kaynaklıdır kac haftaydın? kese boyu kac mm ? 20 mm ye geldıgınde artık yolk sac barı gozukmesı lazm da .
neden gerekırken? mesela 1 hafta once gıttıgınde 5 haftalık mıydı? ordan mı emin konusuyor? yoksa son adet tarıhıne gore olması gerekene bakıyorsa sıkıntı yok. benım son adet tarıhım 10 gun kadar degıstırıldı gec yumurtladıgımdan. belkı senın de oyledır?6 olmam gerekirken 5 gün geride dedi normalde 20 mm olması lazım 14 mm çıktı 1 hafta dinlen beslen dedi kese biraz farklı evet düzelme payı var mıdır
6 olman lazımdı 5gün geride çıktı kese 5+2 çıktı ultrasonda normalde 20 mm 6 haftalık olması lazımken 14 mm çıktıneden gerekırken? mesela 1 hafta once gıttıgınde 5 haftalık mıydı? ordan mı emin konusuyor? yoksa son adet tarıhıne gore olması gerekene bakıyorsa sıkıntı yok. benım son adet tarıhım 10 gun kadar degıstırıldı gec yumurtladıgımdan. belkı senın de oyledır?
Siz de ilk zamanlar böyle sorunlar mı oldu ne zaman kalp atışı duydunuz ?Geç döllenmedir bende bayağı bekledim öyle göründü hatta kalp atışı bile duyuldu vajinal ultrasonda sen folik asite devam et güzel dinlen kafana da takma,bana vitamin bile vermedi boş gebelik diye düşünün sonra oluştu bebeğim şuan iyiyiz
Geç döllenme olabilir bende bir hafta geriden geldim adet takvimime göre ve benimde kesem böyle dağınık duruyordu. O gölgemi şey vardı ve o gölgeden bile kalp atısı duyuluyordu. Doktorundanda cok emın olamadım acıkcası. Baska bir doktora daha görünebilirsin daha erken biraz daha bekle bakalım umudunu kaybetme6 olmam gerekirken 5 gün geride dedi normalde 20 mm olması lazım 14 mm çıktı 1 hafta dinlen beslen dedi
Gölge gibi şey nedir sizdeyse böyle mi oldu bu gölgeyi bile eve geldiğimde fark ettim hiç söylemedi birşey birde doçentGeç döllenme olabilir bende bir hafta geriden geldim adet takvimime göre ve benimde kesem böyle dağınık duruyordu. O gölgemi şey vardı ve o gölgeden bile kalp atısı duyuluyordu. Doktorundanda cok emın olamadım acıkcası. Baska bir doktora daha görünebilirsin daha erken biraz daha bekle bakalım umudunu kaybetme
Evet daha coook kucuk olduğu için embriyo gölge olarak gözüküyor anca ultrasonda. Yinede doktor değilim bilemem tabi ama bende öyleydi küçücük gözüken gölgeden kalp atısını bile duymustum. Biraz bekle bakalım hem gölge büyür iyice gözükür zatenGölge gibi şey nedir sizdeyse böyle mi oldu bu gölgeyi bile eve geldiğimde fark ettim hiç söylemedi birşey birde doçent
Rica etsem ultrason resmî varsa atar mısınnnEvet daha coook kucuk olduğu için embriyo gölge olarak gözüküyor anca ultrasonda. Yinede doktor değilim bilemem tabi ama bende öyleydi küçücük gözüken gölgeden kalp atısını bile duymustum. Biraz bekle bakalım hem gölge büyür iyice gözükür zaten
Böyleydi canım. Şuan tabi büyüğüz 15 haftalık oldukRica etsem ultrason resmî varsa atar mısınnn
Merhaba :) benim keseme de bakabilir misiniz acaba? Tüp bebek transferimin 15.gunu karından ultrason görüntüsü. Kese düzenli mi acaba? Kaç haftalık oluyorumkese yapısı seklı bıraz dagınık gıbı de belkı de fotodan kaynaklıdır kac haftaydın? kese boyu kac mm ? 20 mm ye geldıgınde artık yolk sac barı gozukmesı lazm da .
vajınal baksa daha net gozukurdu. 6. gun embrıyosu olsa 21 gun dollenmeden sonra desek. 5 haftayı doldurmus olursun:) karından dıye oyle piticik vajınalde daha net cıkıyorMerhaba :) benim keseme de bakabilir misiniz acaba? Tüp bebek transferimin 15.gunu karından ultrason görüntüsü. Kese düzenli mi acaba? Kaç haftalık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?