Testin markasına bağlı olarak tabiki gördüm gibi kaç dakika da çıktığı da önemliAy çok umutlandım ya gerçekten mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markasına bağlı olarak tabiki gördüm gibi kaç dakika da çıktığı da önemliAy çok umutlandım ya gerçekten mi
İnşallah hamişizdirGözle görülüyor bence iki güne tam netleşir
Testin markasına bağlı olarak tabiki gördüm gibi kaç dakika da çıktığı da önemb
Bir dakika içinde çıktı sadece çok silik olması beni terettüd ettirdi ama yarın sabah bir daha yapacam dua edin lütfennnTestin markasına bağlı olarak tabiki gördüm gibi kaç dakika da çıktığı da önemli
Ay inşallllahhhhhİnşallah hamişizdir
Teşekkür ederim inşallahBence kesin hamilesiniz,hayırlısı olsunben regl oldum maalesef
![]()
Durumunuz ne olduUmarım hamileyizdir bende aynı durumdayim hala beklemedeyim adetim gelmezse tekrar yapacağım dualarım bizimle![]()
Beklemedeyim halaDurumunuz ne oldu
Benimkini görebildin miBeklemedeyim hala![]()
Evet görebildim kaç gün kaldı bataBenimkini görebildin mi
Yarın ama benim 21 mayısta öyle bi kasık ağrım ve lekelenmem oldu ki o acıyı asla unutmam o yüzden aslında ben test yaptım acaba gebelikmiydi diyeEvet görebildim kaç gün kaldı bata
İnşallah gebeliktir güzel haber verirsiniz umarımYarın ama benim 21 mayısta öyle bi kasık ağrım ve lekelenmem oldu ki o acıyı asla unutmam o yüzden aslında ben test yaptım acaba gebelikmiydi diye
Sabah tekrar yapayımmı ya pazar sabahımı bekliyeyimİnşallah gebeliktir güzel haber verirsiniz umarım![]()
Sabah tekrar yapayımmı ya pazar sabahımı bekliy
Bence pazar sabahı bekle ilk idrarla yap adetinin geçmesi hormon yükselmesi açısından daha iyi olacaktırSabah tekrar yapayımmı ya pazar sabahımı bekliyeyim
Yarın sabahı bekliyorum haber vericem sizedeSonuc nedir yaptınız mi