Gebelige hazir degilim...

Nexus10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
65
1
48
Merhaba foruma yeni uye oldum, bir sorunum var sizlerin fikrini almak istedim. 26 yasindayim, 2 bucuk yillik evliyim esim artik bir bebis istiyor ama ben kendimi hazir hissetmiyorum. Cikolata kisti nedeniyle ameliyatta oldum yani hic olmama riski de var. Hazir hissetmedigimi esime anlatamiyorum. O da 34 yasinda zaten gec kaldigini soyluyor.Sizce ne yapmaliyim?

bende 2.5 yıllık evliyim,26 yaşındayım ve eşim 34 yaşında...:1: çok hazır olduğumu düşünmesemde artık olması gerektiğini düşündüğüm için 1 yıl önce korunmayı bıraktım.henüz hamile değilim,her ihtimali düşünmek lazım..ama şuan olsun istiyorum,bakalım hayırlısı,beklemesi bile heyecanlı:1:

işin aslı hiçbir zaman kendini hazır hissetmiyorsun
ta ki hamile olduğunu öğrenip onu ultrasonda görene kadar

ben de hazır hissetmeden başladım kendimi
tam 7 ay sonra hamile kalabildim
ve inan olmayınca daha çok üstüne düşüyor insan
hormonlarımla mücadele ettim epeyce
doktor doktor gezdim
çok şükür allah nasip etti
ve bebeğimi gördükten sonra hazır olmak olmamak inan hiç önemi yok

umarım Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

işin aslı hiçbir zaman kendini hazır hissetmiyorsun
ta ki hamile olduğunu öğrenip onu ultrasonda görene kadar

ben de hazır hissetmeden başladım kendimi
tam 7 ay sonra hamile kalabildim
ve inan olmayınca daha çok üstüne düşüyor insan
hormonlarımla mücadele ettim epeyce
doktor doktor gezdim
çok şükür allah nasip etti
ve bebeğimi gördükten sonra hazır olmak olmamak inan hiç önemi yok

umarım Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Evet aslında haklısınız.düşününce bana da hiçbir zaman hazır hissetmiyecem gibi geliyor.

bende 2.5 yıllık evliyim,26 yaşındayım ve eşim 34 yaşında...:1: çok hazır olduğumu düşünmesemde artık olması gerektiğini düşündüğüm için 1 yıl önce korunmayı bıraktım.henüz hamile değilim,her ihtimali düşünmek lazım..ama şuan olsun istiyorum,bakalım hayırlısı,beklemesi bile heyecanlı:1:

inşallah en kısa zamnda olur canım...

Evet arkadaşlar bu konuda tecrübeli olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim...

Ohhooo sen 2.5 senedir hazır hissetmiyorsun benim 5 sene bitiyo yaşım 30 oldu ve hala istemiyorum :2:

Bende 26 yaşındayım 7 aylık evliyim hazır hissedemiyorum ama her regl döneminde içim bir burkulmuyor değil.Eşimin sigortası olsa hemen yaparım.Tabi nasip... :1: :)

28 yaşındayım 6 aydır dneiyoruz olmadı.. 1.5 senelik evliyim kararsızdım ilk başlardaaaa 2 sene dolsun öyle başlarım çalışmalara dedim ama allahtan erken başlamışım şuanda acaba olmuycakmı diye korkuyorum bundan 6 ay önce sorsaydın bebek yapmaktan korkardım .bide şöle bşy var eninde sonunda olcak bebek yenide evli deilsin diyeyim azcık bekle tadını çıkar nerden baksan hamile kalıp dogum yapsan 4 senelik evli olcaksın öle düşün bence:)

28 yaşındayım 6 aydır dneiyoruz olmadı.. 1.5 senelik evliyim kararsızdım ilk başlardaaaa 2 sene dolsun öyle başlarım çalışmalara dedim ama allahtan erken başlamışım şuanda acaba olmuycakmı diye korkuyorum bundan 6 ay önce sorsaydın bebek yapmaktan korkardım .bide şöle bşy var eninde sonunda olcak bebek yenide evli deilsin diyeyim azcık bekle tadını çıkar nerden baksan hamile kalıp dogum yapsan 4 senelik evli olcaksın öle düşün bence:)

Yasmin kullanıyordum bu kutu bitti,regl dönemindeyim yeni kutuya başlayıp başlamamak konusunda kararsız kaldım.Sanki korunmayı bırakınca hemen hamile kalacakmışım gibi bir korkum var ama öyle olmuyo sanırım.Dediğin gibi aslında oldum doğdum diyene kadar 4 yıllık evli olurum o da az bir zaman değil.Amann ne bileyim işte kafam iyice karışık :) gündüz işime bile konsantre olamıyorum....

Back
X