Gebeliğe hazırlık inositol

Dr Academician

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
43
23
3
35
Arkadaşlar merhaba. Pcos yok. Ovulasyonla pik ve çatlama görüyorum. Şubat ayında bir düşüğüm oldu. Öncesinde de bir kimyasalım var. Yaşım 35. Hormon değerlerim normal. Amh 1.29 devlet hastanesi tüp bebek diyor. Kendiliğinden de olur diyor. Başka takviye falan vermedi.ilgilenen de yok zaten. Kan değerlerim de normal. Hsg çekildim temiz. Sizce hangi takviyeli almalıyım. Ben yumurtanın kalitesiz olabileceğine yoruyorum. Daha kaliteli hale getirmek için inositol kullanayım mı? Ne tavsiye edersiniz.

Merhaba bunu doktor önerse daha sağlıklı olur ama kendimden örnek vereyim 5 aylık tedavim süresi boyunca (hamile kalana kadar) düzenli inisitol kullandım doktorum güzel bir takviye vermişti ise yaramistir diye düşünüyorum
Birde beslenmenize dikkat edin sağlıklı beslenin ve en önemlisi psikoloji inanın orayı düzeltmeden hamilelik oluşmuyor.

Teşekkür ederim cevap için. Evet psikolojik olarak 3 aydır çok beklentideyim.umursamamayı öğrenmem gerekiyor. Çok çeşitli takviyeler var. Hangisini alacağımı bilmiyorum. Doktora danışsam iyi olur.

Biz de sperm morfolojisi ne takiliyorduk ondan olmuyordu ondan dolayı sormak istedim

Öncelikle düşük ve kimyasal var sadece sizle alakalı değil eşinizle de ilgilidir eşiniz test verdi mi genelde eşli kullanılır bu vitaminler eşiniz de test versin en az üç ay öneriyor doktorlar vitaminleri

Öncelikle düşük ve kimyasal var sadece sizle alakalı değil eşinizle de ilgilidir eşiniz test verdi mi genelde eşli kullanılır bu vitaminler eşiniz de test versin en az üç ay öneriyor doktorlar vitaminleri
Genetik test yaptırdık ikimizde temiz çıktı. Sperm testi yapılmadı henüz. Onun başka tahlillerine de bakılmadı. Hiç bi doktor da eşin de yaptırmalı demedi. Tabii ki onunki de çok önemli ama fırsat olmadı onun testine. Bi dahaki ay söz dedi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…