Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık ve sistit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayse005

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
15
6
286
Amasya
Merhaba hanımlar Allah bağışlasın bir evladım var bir iki aydır ikinci çocuk için uygun günleri değerlendiriyoruz fakat bende şöyle bir sıkıntı oluyor. İlişki sonrasında ertesi gün sistit belası geliyor başıma. Çok şidddetli olmasa da yinede rahatsız edici oluyor.
Sormak istediğim sık ilişki sonrası sistit problemi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz ayrıca bu sistit benim gebe kalmama bir engel teşkil eder mi?

Merhaba hanımlar Allah bağışlasın bir evladım var bir iki aydır ikinci çocuk için uygun günleri değerlendiriyoruz fakat bende şöyle bir sıkıntı oluyor. İlişki sonrasında ertesi gün sistit belası geliyor başıma. Çok şidddetli olmasa da yinede rahatsız edici oluyor.
Sormak istediğim sık ilişki sonrası sistit problemi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz ayrıca bu sistit benim gebe kalmama bir engel teşkil eder mi?
Engel olmasa bile sistis, gebelikte tehlikeli.
Eşinizle beraber doktora gidip önce enfeksiyon sorununu çözün, sonra deneyin

Sistit bebek için tehlikelidir önce doktora gidin ve bir çözüm bulun. İç çamaşırlarınızı ütüleyin ve temizliğinize ekstra dikkat edin

Sormak istediğim sık ilişki sonrası sistit problemi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz ayrıca bu sistit benim gebe kalmama bir engel teşkil e

Bn de aynı problemi yaşıyorum bol su içerek geçiyor ılık limonlu daha etkili tabi fazla olmamak şartıyla

Back
X