Gebelıge hazırlık

Fikriye Berk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
140
28
28
30
Mrhblar ben ovıtrelle iğnesi yaptım bugun 8 gün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı acaba neden hala böyle kırmızı

Eklentiler

• 04E84B34-2F48-40C5-868C-CC3B0F445073.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 63
Böyle çıkınca bende merak ettım erken gebelık testi yaptım oda böyle çıktı lütfen cevap verın canım çok sıkkın sureklı ovulasyon testi kırmızı acaba catlamamış mi böyle görünce erken gebelık testi de yaptım böyle silık çıktı

Eklentiler

• IMG_7501.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
Evet çatlamış büyük ihtimalle stresten uzak durun normal böyle şeyler kafanıza hiç bisey takmayın

Tabi birlikte olun her insan vücudu aynı değildir korkmayın endişelenmeyin kötü bisey yoktur merak etmeyin oluruna bırakın güzel haberlerinizi alırsınız inşallah Rabbim dek düz versin

Evet çatlamış büyük ihtimalle stresten uzak durun normal böyle şeyler kafanıza hiç bisey takmayın
Vala cnm çok sıkıldı böyle hep kırmızı görünce acaba catlamadı mi diye böyle akıntım da olmadı sadece gecelerı ayağama kıram giriyor bide lavaboya çok gidiyorum bide iştahım çok var

Tabi birlikte olun her insan vücudu aynı değildir korkmayın endişelenmeyin kötü bisey yoktur merak etmeyin oluruna bırakın güzel haberlerinizi alırsınız inşallah Rabbim dek düz versin
Çok sagolun vala doktorunun verdıgı günleri tek degerlendırdım sonra bıraktım o zaman ben tekrar eşimle olmaya devam edeyim

Igne etkiside olabilir catlamada olabilir her ihtimale karşı ilişkiye giriniz merak etmeyin bisey olmaz Allah ın izniyle

Vardır hala sakin olun kafaya takmayın lütfen bebek istiyorsanız bunları düşünmemeniz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…