- 26 Temmuz 2023
- 140
- 28
- 28
- 30
- Konu Sahibi Fikriye Berk
-
Peki silikleşene kadar eşimlede olayım mi yoksa sadece ovulasyon testi mi yapayım neden böyle çıktı bugun 8. Gün silikleşmesi gerekmez miSiz mutlaka siliklesinceye kadar deneyin
Vala cnm çok sıkıldı böyle hep kırmızı görünce acaba catlamadı mi diye böyle akıntım da olmadı sadece gecelerı ayağama kıram giriyor bide lavaboya çok gidiyorum bide iştahım çok varEvet çatlamış büyük ihtimalle stresten uzak durun normal böyle şeyler kafanıza hiç bisey takmayın
Çok sagolun vala doktorunun verdıgı günleri tek degerlendırdım sonra bıraktım o zaman ben tekrar eşimle olmaya devam edeyimTabi birlikte olun her insan vücudu aynı değildir korkmayın endişelenmeyin kötü bisey yoktur merak etmeyin oluruna bırakın güzel haberlerinizi alırsınız inşallah Rabbim dek düz versin
Çatladıysa peki neden silikleşmiyor böyle kırmızı hala çünkü 8 gün oldu.Evet çatlamış büyük ihtimalle stresten uzak durun normal böyle şeyler kafanıza hiç bisey takmayın
Buda bugunki bakabilir misinIgne etkiside olabilir catlamada olabilir her ihtimale karşı ilişkiye giriniz merak etmeyin bisey olmaz Allah ın izniyle
Erken gebelıkte yaptım oda silık çıktıYavaş yavaş siliklesiyor
Dünde yaptım oda silık çıktı size foto atmaya çalışıyorum ama gelmiyorYavaş yavaş siliklesiyor
Oylede ama işte elimde değil takıyorum çünkü ıstıyorum elimden gelen herşeyı yaptım arttık yoruldumVardır hala sakin olun kafaya takmayın lütfen bebek istiyorsanız bunları düşünmemeniz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?