Gebeliğe hazırlık

sevdakusi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
25
4
1
25
Merhaba kızlar biz 9 aylık evliyiz eşimle bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı dün muayeneye gittik şükür bende bişey çıkmadı eşim de sperm testi verdi sonucu atsam bi bakabilir misiniz rica etsem dr izinli olduğu için haftaya kaldı lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• C3D07EA4-92D4-4763-818F-CA038379E02E.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 60
Eşinin sperm sayısı, hareketliliği ve morfolojisi çok iyi durumda. Özellikle toplam sayı ve hareket oranları oldukça yüksek canım bizde bu yollardan geçtik.Hacim biraz düşük Bakteri varlığı (+) enfeksiyon göstergesi olabilir. Üroloğa başvurup kültür testiyle kontrol edilsin bence.Hamilelik açısından oldukça umut verici bir tablo. Eğer sizde de yumurtlama ve rahimle ilgili herhangi bir engel yoksa, bu sonuçlar doğal yolla gebelik şansınıız çok var canım bir engel gözükmüyor….

Ay Allah razı olsun çok teşekkür ederim bakteri pozitif ama o nasıl geçer acaba bilemedim hızı düşük diye yorumladı birkaç arkadaşım haftaiçi dr a göstermeye gidicez bakalım çok istiyoruz bi bebeğimiz olsun doğal yollarla sperm hızı artar mı

Ay Allah razı olsun çok teşekkür ederim bakteri pozitif ama o nasıl geçer acaba bilemedim hızı düşük diye yorumladı birkaç arkadaşım haftaiçi dr a göstermeye gidicez bakalım çok istiyoruz bi bebeğimiz olsun doğal yollarla sperm hızı artar mı

Sizin çocuğunuz var mı nelere dikkat ettiniz acaba

Sadece hızlı ileri biraz düşük.

Ben muayene oldum şükür hiçbişey çıkmadı ama neden olmuyor ki

Uygulamadan takip ediyorum ama çok etkili olmuyor galiba zaten sık sık ilişkiye giriyoruz tutardı bence illaki ama neden olmadı bi anlasam
benim uygulama ile ovulasyon testlerim tutmamıştı. yani test tavsiye ederim en azından yumurtladığınız günü bilirsiniz. Stresten uzak olması da en önemlisi herhalde. Umuyorum Allah hayırlı evlatlar verir

benim uygulama ile ovulasyon testlerim tutmamıştı. yani test tavsiye ederim en azından yumurtladığınız günü bilirsiniz. Stresten uzak olması da en önemlisi herhalde. Umuyorum Allah hayırlı evlatlar verir
Evet uygulama çok etkili olmuyor galiba onu da deneyeceğim inşallah stres bazen yapıyorum bazen yapmıyorum yapmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla … Allah razı olsun Allahım isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah çok sağolun

Merhaba bızım de 1 sene korunmasız sekılde cocuk sahıbı olamayınca doktora gıtmıstık bende bı sorun yok ama esımın sperm ılerı hareket vs sorun cıkmıstı ondan bu konuda size yardımcı olmak isterim sizin eşinizin de hareket problemı var burda zaten önemli olan ılerı hareket ve morfoloji kısmı cunku sperm sayısı düşük olabilir bu yediniz içtiniz şeylerle artar ama ileri hareket öyle kolau duzelen bişey degıl bu durum varikosel den kaynaklı olan bısey yani testislerde kanı bosaltan damarlar genısledı zaman bu durum cıkıyo ve bu hareketıne sayısına spermın herseyıne etkı edıyo benım esım varikosel ameliyatı oldu cok cok iyi bo doktorda üzerinden 1 sene gectı duzelme sadece %10 yani dicem o ki eğer ameliyat önerirlerse hıc bulasmayın bu durumun duzelme şansı bence cok cok yuksek degıl baska sebepler varsa o zaman bılemem bız bu surecde ne vıtamınler ne ılaclar kullandık kı buyuk ıhtımal esınıze verırler bız bı sure de daha cocuk sahıbı olamayınca doktorumuz tüp bebek önerdi ve şuan tüp bebek ile hamileyim bu sürecler uzun yorucu ama sonu umarım sizin içinde bizim içinde güzel olur ve şu bişey yok harıka diyen bılıp bılmeden yazan ınsanlara da kulak asma derım bilgisizliği paylasmak da kötü

Çok teşekkür ederim doktorların bazıları hızı bşraz yavaş diyor bazıları ilaçla düzelir diyor bazıları sıkıntı yok diyor ameliyat diyen hiç olmadı ama doğal yollarla düzelma şansı var mı bilmiyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok istiyorum bi bebeğimiz olsun zamanla düzelecwk birşey mi diye düşünüyorum daha erken mi diyorum ama istediğimize eminiz

Ne zaman hazır hıssedıyosan o zaman giriş bu işe psikoloji de önemli Rabbim isteyen herkese nasip etsin yardımcı olabılcrm bısıler olursa yazabılırsın

Ne zaman hazır hıssedıyosan o zaman giriş bu işe psikoloji de önemli Rabbim isteyen herkese nasip etsin yardımcı olabılcrm bısıler olursa yazabılırsın
Amin Allah razı olsun hemen olur sanıyordum ki bu işlere girişene kadar tabi yeme içme ilişki sırası sonrası tavsiyeleriniz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…