Gebelige hazırlık

Victorya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
62
13
3
25
Kızlar şuan reglim ve bu ay ikinci kez denemek istiyoruz gebeligi ,tabi ki ilk başta stres azaltmak lazım ama ,onun dışında tavsiyeniz var mi ? Dış gebelik atlattım 3 ay önce Eylül ayında da olmadı Ekimde olsun istiyoruz tavsiyeler istiyorum neler iyi gelir sizce?

benimde ağustos ayında kimyasal gebeliğim oldu ilk cocuk denememizde oldu ama kimyasal döndü aktif sekilde folik asit kullanıyorum ben doktor vermisti değerlerim düsük olunca beslenmeye dikkat etmeye baslıcam ben sebze et vs düzenli yicem hazır gıdadan uzak durucam ilk etapta ve regliyim suan bitince uygulamada gördüğüm doğurganlık takibine göre birliktelik yasıcam doktorların önerdiği gün asırı olması doğurganlığım yüksek olduğu zamanları değerlendirirsek sprem dolacağı icin illaki tutunma yasanır dedi doktor bir sıkıntın yoksa

ovulasyon testi nasıl yapılıyor hic yapmadım sürec nasıl ilerlicek
Oncelikle İnternetten satın alabilirsin adetin duzenliyse 20 li düzensiz ise 30 lu setlerden. Adetin bittikten sonra hergun idrarla test yapacaksin iki çizgi ayni koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu olduğu günleri degerlendireceksin ama teste yine devam edeceksin t çizgisi tekrar siliklesmeye başladığında o gunu de degerlendirme isteniyor ozaman yumurta çatliyormus iste daha sonrası tutunma insallah ilk denemede olur :)

Gun aşırı belkı mantıklı olabilir ama size tavsiyem telefondaki uygulamayı baz almayın cunku onlar ortalama bir süre veriyor yani demem o ki yumurtalamanizi 2 3 günlük surelerle kaçırmayın, kadınlar her ay ayni düzende yumurtlamiyormus bazen adete 10 kala bile yumurtalama olabiliyormuş hiçbir sıkıntınız olmamasına rağmen

peki bu testi ilk idrarla mı yapmam lazım yoksa belli bir zamanda yapabilir miyim

önerebileceğiniz marka var mı ovulasyon testi icin

peki bu testi ilk idrarla mı yapmam lazım yoksa belli bir zamanda yapabilir miyim
Ilk idrarla önerilmiyor genelde 12-5 ya da akşam 8-10 ve idrara çıkmadan yaklaşık 2 saat oncesine kadar sivi alımını keseceksiniz idrar seyrelmesin diye örneğin 13:00 te test yapamayan karar verdiyseniz 11 den itibaren sivi alımını kesmeniz gerekmektedir

ovulasyon testi nasıl yapılıyor hic yapmadım sürec nasıl ilerlicek
Canım hamilelik testine benzer test alıyorsun reglim bitiminden sonra yapmaya başlıyorsun her sabah ilk idrarın değil Bildiğim kadarıyla 2 idrarında işte silik çıkıyor önce ikinci çizgi iki çizgide kırmızı olduğu zaman o gün ve ertesi günler eşinle beraber olmaya çalışıyorsun o senin yumurtlama gününü gösteriyor YouTube'da daha detaylı videolar var izleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…