• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe hazırlık

kaderuyur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
18
4
1
25
Kızlar selam eşimle 15 aydır evliyiz evlendiğimizden beri korunmasız ilişki yaşıyor ve çocuk sahibi olamıyoruz ikimizde çok istiyoruz bu ay dr gittim hormon testine bakıcaz dedi adetin 2-3 günü gel dedi procetrin takviyede istiyorsanız kullanın dedi ikimiz içinde yazdı eşim bugün gidip aldı 3600 tl tutmuştu bunu kullanıpta hamile olduğunu gören varmı yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_0449.webp
    IMG_0449.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0450.webp
    IMG_0450.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 4
Bu tarz vitamin mineral takviyeleri faydalı oluyor bazen hiç sorun yok görünür ama detaylı araştırmalar yaparsan çıkar ben de 15 senedir hamile kalmadım evlendiğimde 19 yaşındaydım o yaşta ne olabilirdi ki daha yeni tüp bebeğe başvurdum yaşınız gençse yavaş yavaş başlayın ama sıkıntı yapmayın bu takviyeler işe yarar pcos AMh rahim filmi sperm sayısı hareketi bir çok şeyle karşılaşacaksınız
Size Mehmet Fatih karslının vitaminlerini öneririm piyasada daha pahalı ki bu takviyeleri en az üç ay kullanın derler Instagram sayfasını takip edin yazın cevap verirler 😊

Back