Gebeliğe zarar veren kabuslar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asi gelincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
372
117
53
46
Lütfen konumu kapatmayın çok çaresizim. Bir senede 2. Yavrumu kaybettim .subyan muskasi yazdirmam gerek ama yaşadığım ilde hep para alıyorlar. Allah rızası için bilen varsa yazsın ne olur .konumu kapatmayın. O kadar gereksiz konulara müsade edilirken böyle önemli konuları bir anda silmeyin rica ediyorum!

Kabus ne alaka? Onu anlamadım. Dini anlamda sizden para alarak birsey yapan insanların hiçbirine inanmayın.

Evet o dua için para istiyorlar, yazması zor ve uzunmuş karşılığını alıyorlar maalesef.
Boylama diye de geçiyor olduğunuz yerde güvendiğiniz bir hoca varsa konuşun durumunuz yoksa anlatın bir hal çaresine bakar diye düşünüyorum

Zaten para almayqn hoca dedim iyi okuduysaniz. Tıbbi olarak ve dini olarak herseyi denedim lütfen kaybiniz yoksa yazmayın beni anlayacağınızi dusunmuyorum
Konu açıyorsunuz, yorum tabiki yazacağım. Sizi ilgilendirmez. Ben size kötü bir sey söylemedim, hakaret etmedim. Sadece uyarıda bulundum o da sizin iyiliğiniz içindi. Ama hiç gerek yokmuş. Bu kadar da isminin hakkını veren bir üye :KK14:

Lütfen konumu kapatmayın çok çaresizim. Bir senede 2. Yavrumu kaybettim .subyan muskasi yazdirmam gerek ama yaşadığım ilde hep para alıyorlar. Allah rızası için bilen varsa yazsın ne olur .konumu kapatmayın. O kadar gereksiz konulara müsade edilirken böyle önemli konuları bir anda silmeyin rica ediyorum!
Caminin hocasına rica edin yazar ne olacak para mı alacak

Arkadaşımda şuan sizin gibi Allah rızası için yapan birini bulmaya çalışıyor ama yok.Rabbim karşınıza tez vakitte size sebeb ve şifa olacak birini çıkarsın

Konu hakkında bilgim yok cidden böyle birşey mümkünmü internetten biraz araştırdım

Konu açıyorsunuz, yorum tabiki yazacağım. Sizi ilgilendirmez. Ben size kötü bir sey söylemedim, hakaret etmedim. Sadece uyarıda bulundum o da sizin iyiliğiniz içindi. Ama hiç gerek yokmuş. Bu kadar da isminin hakkını veren bir üye :KK14:
Yardım amaçlı yazmadiginiz çok belli sondaki emoji de tıpkı sizi anlatıyor..icimin yangını bana yeter benden uzak dur!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X