- 18 Haziran 2024
- 613
- 28
- 18
- 26
- Konu Sahibi lutfenyardi
Gebeliği 3 4 ayda ancak ogrenen varmış bu nasıl oluyor ? Doktora gitmedikleri için mi yoksa doktorların gözünden mi kaçıyor ya da kanda mı çıkmıyor merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şekilde öğrenenlerin mantıklı insanlar olduğunu düşünmüyorum. Sevişmeyi bilen insan hamile kalıp kalmadığınıda bilmeli aksi taktirde sevişmemeli.Gebeliği 3 4 ayda ancak ogrenen varmış bu nasıl oluyor ? Doktora gitmedikleri için mi yoksa doktorların gözünden mi kaçıyor ya da kanda mı çıkmıyor merak ettim.
Ama üç dort ay sonra öğrenenler varmış onlar doktora gitmedikleri için mi öğrenmiyorlar acaba onu merak ettim ? Yoksa testlerde çıkardı veya normal regl oldukları için şüphelenmemişler miYavrum sen hamile değilsin![]()
Doğru haklısınız ama onlar hastaneye gitmedikleri için mi öğrenmiyorlar veya düzenli regl oldukları için ? Yoksa doktordan testten kaçmaz dimiBu şekilde öğrenenlerin mantıklı insanlar olduğunu düşünmüyorum. Sevişmeyi bilen insan hamile kalıp kalmadığınıda bilmeli aksi taktirde sevişmemeli.
Hamile olan birisi regl olmaz.Ama üç dort ay sonra öğrenenler varmış onlar doktora gitmedikleri için mi öğrenmiyorlar acaba onu merak ettim ? Yoksa testlerde çıkardı veya normal regl oldukları için şüphelenmemişler mi
Regllari düzensiz dolayısıyla zaten regl oluyorum hamile değilimdir diyip Hastaneye gitmedikleri için öğrenmiyorlar yaniKiminin adeti düzensiz oluyor. 2 3 ayda 1 olan var. Bunu normal.görüp anlamayanlar oluyor. Ama çok nadir bir durum.
Ama gerçekten burada yazanlar var ve regl olduğu için aklına gelmemiş hamilelik ve doktora gitmemiş üstelik de dolu dolu adet olmuşHamile olan birisi regl olmaz.
Evet bunu neden merak.ettiniz.Regllari düzensiz dolayısıyla zaten regl oluyorum hamile değilimdir diyip Hastaneye gitmedikleri için öğrenmiyorlar yani
Aklıma takılıyor ne yapabilirim ki ?Çok yordunuz gerçekten.
Aklınıza bu kadar takılıyorsa istikamet 1- düzenli doğum kontrol yöntemi için kadın doğum 2- psikolog.Aklıma takılıyor ne yapabilirim ki ?
Ben korktum da biraz. Kan testi vs verdim ilişkimden 3 ay sonra. O öğrenenler test verip de sonradan pozitife mi döndü diye merak ettimEvet bunu neden merak.ettiniz.
Oyle birşey imkansiz. Bazı kadınlar adet olduğunu söyler ama adet kanı değil, yerleşme kanamasıdır o. Adet gibi yoğun değil genelde 3 gün sürer. Internetten arastirin. Yerlesme kanaması ve adet kanaması farkınıAma gerçekten burada yazanlar var ve regl olduğu için aklına gelmemiş hamilelik ve doktora gitmemiş üstelik de dolu dolu adet olmuş
Sadece bir kez yaşadım surtunme ile oda 6 martta. Sonra hiç yaşamadım korktum. Suan onun endişesindeyim. İlişkiden üç ay sonra beta testi yaptırdım yani dün negatif. O öğrenmeler test yapıp üç dört ay sonra pozitif emi dönüyor onu merak ettimAklınıza bu kadar takılıyorsa istikamet 1- düzenli doğum kontrol yöntemi için kadın doğum 2- psikolog.
Gebe kalmaya mı çalışıyorsunuz? Gebelik kanda en geç adet gecikmesinden 10 gün somra çıkar zatenBen korktum da biraz. Kan testi vs verdim ilişkimden 3 ay sonra. O öğrenenler test verip de sonradan pozitife mi döndü diye merak ettim
Araştırdım makale de okudum ama buradakiler uzun uzun oldum çocuk bezi kullandım vs diyinceOyle birşey imkansiz. Bazı kadınlar adet olduğunu söyler ama adet kanı değil, yerleşme kanamasıdır o. Adet gibi yoğun değil genelde 3 gün sürer. Internetten arastirin. Yerlesme kanaması ve adet kanaması farkını