Gebeliği idrarda ne zaman öğrendiniz

Pam35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
250
89
28
27
Kızlar merhabalar ovulasyonda 9.10.11 pik gördüm 12 de çatladı ve bugün 11 gün ben bugün ikinci idrarla test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım

Ben ilk gebeligimi öğrendiğimde adetimin üzerinden 3gun geçmişti tam yapmıştım ikiside kipkirmiziydi daha sonrasında hastaneye gittiğimde keseyi görmüştük

6 gün kala negatif 4 gün kala pozitif gördüm ☺️🙏🏼

Adet olmam gereken gün öğrendim ama çok silik bir çizgiydi.
O işte sıkıntı benim adetlerim yeni düzeldi öncesinde doğum kontrol hapı kullandım 3 ay 4 aydır deniyorum bebek için bi ay 35 bi ay 32 bi ay 30 öyle oluyo ben kaç gün daha bekliyim bilmiyorum

Adetleriniz düzensizse olabilir, belki bir dahaki ay tutacak her ihtimal var ☺️
Bilmiyorum ovulasyon la takip ediyorum kasık ağrılarım var yumurtlama gününden bu yana bel ağrısı akıntı falan ama nasip

Bilmiyorum ovulasyon la takip ediyorum kasık ağrılarım var yumurtlama gününden bu yana bel ağrısı akıntı falan ama nasip
Ovulasyon testi yapabilirsin ben o şekilde ilk öğrendim tabi her zaman doğru sonuç verecek hali yokmuş

Ovulasyon testi yapabilirsin ben o şekilde ilk öğrendim tabi her zaman doğru sonuç verecek hali yokmuş
İnşallah tutar bakalım doktor 6 ay içinde gebelik olışır dedi bi sıkıntım yok ama 2 ay daha olmazsa kontrol e giderim

İnşallah tutar bakalım doktor 6 ay içinde gebelik olışır dedi bi sıkıntım yok ama 2 ay daha olmazsa kontrol e giderim
Ben yumurtlama zamanında kuruyemiş ve avokado, ananas falan yemiştim bilgin olsun. Avokado çok etkiliymiş diye duymuştum

Kuruyemiş ve havuç yedim bende avakado ve ananas yemedim
Havuç çatlaması içinmiş yumurtanın, avokada sağlam yumurta oluşumu içinmiş. Ananasın nasıl etkisi var bilmiyorum 😅

Bu ay tutmazsa eğer öbür ay onları da deniyim bakalım
Ben 3 tane yemiştim normalde her güm bir tame yemek lazımmışta ben tadını beğenmedim sen yine araştır istersen, ben bir gebenin günlüğünde gördüm gerçi ovulasyonda orda aldım da ilgilenmediler takip için buradakilere sormuştum hep..

Ben 3 tane yemiştim normalde her güm bir tame yemek lazımmışta ben tadını beğenmedim sen yine araştır istersen, ben bir gebenin günlüğünde gördüm gerçi ovulasyonda orda aldım da ilgilenmediler takip için buradakilere sormuştum hep..
Bende ordan aldım ovulasyon ları bi bakayım bakalım tadını bende beğenmiyorum avakado nun

Bende ordan aldım ovulasyon ları bi bakayım bakalım tadını bende beğenmiyorum avakado nun
Yazdım bir kaç defa bakmadı iki üç gün mesajlara sonuçta bilmiyoruz bilgilendirebilirdi, bende geri çektim takibi bıraktım burdan hep bilgi aldım, bir bak sen yine de

Kızlar merhabalar ovulasyonda 9.10.11 pik gördüm 12 de çatladı ve bugün 11 gün ben bugün ikinci idrarla test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım

ben adetime 3 gün kala silik çizgi ile öğrendim ki ilk idrarla yapmadım.. bir gün sonra aynı saatlerde yaptım çizgi az koyulaştı.. adet günümde de ilk idrarla yaptım kırmızılaştı😉
hakkınızda hayırlısı olsun..

ben o ay kuru incir yemiştim.. benim farklı problemlerim vardı tüp bebeğe başlayacaktık hatta kararı verdik doktorum adetin 2. günü gel dedi şükürki gerek kalmadı Rabbim gönderdi mucizemizi🙏 çok yeni başlamışsınız daha hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah

Back
X