Gebeliği ne zaman öğrendinizz

Mucizemibekliyoruum

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
756
212
18
25
Kızlaaar ovulasyon testi kullanıp çatlama gününden sonra kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu. Ben adete yakın yumurtlama gördüğüm için reglim şuan 7.8 gün gecikmede. Bu sabah test yaptım negatif.. yumurtlamanın 10.günüydü Erken mi yoksa olsa çıkarmıydı?☺️

Kızlaaar ovulasyon testi kullanıp çatlama gününden sonra kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu. Ben adete yakın yumurtlama gördüğüm için reglim şuan 7.8 gün gecikmede. Bu sabah test yaptım negatif.. yumurtlamanın 10.günüydü Erken mi yoksa olsa çıkarmıydı?☺️
Çok erken ya 14.günde tekrarlayın testi

Eklentiler

• IMG_8051.webp
    IMG_8051.webp
    112,1 KB · Görüntüleme: 36
Evet akşam üstü idrar testinde test ( laboquick) ile silik çıktı
Maşallah diyelim simdiden sizin adınıza cok sevindim Rabbim kucaklaşmanı nasip etsin 🩷🩷🌸🌸
Benimde sizinle ayni zamanda yumurtlamam oldu 1 2 degilde 2 3 gibiydi :) bende sabah erken gebelik testi denicem insallah bende hamileyimdir 🙏 belirtileriniz neler neler hissediyosunuz

çok teşekkür ederim. Yumurtlamadan sonra göğüs ağrım başladı. Hala da devam ediyor. 2-3 gündür yoğun batmalar var. Ateş de 36.7-37.2 arası. Başka belirtimi fark etmedim 😊🙂

Rica ederim, siz test yaptınız mı
Yaptım miratech vardı elimde ama bozuk cikti o da 🤦🏽‍♀️ cizgi gibi gorunuyodu dedim 1 dakika daha bekliyim tam belli olur belki ama dagilmaya basladi rengi 2 dakka icinde 😅 anlamadim. Yarın tekrar alıp denemek istiyorum ama pek bi hevesimde yok ne yalan soyliyim belirtim yok gibi bisey kasik batması agrimasi vs hic bisey yok gogus ucu sizlamasi var o kadar

Ovulasyon testi kullanmadım ama hamileliğimi geçen sene bugün adetime 1 gün kala öğrenmiştim.🥹 Gebeliğin devamı nasip olmadı ama 3 gün sonra kaset testi tekrarladıgimda koyulaşmişti kanda da çıkmıştı. İnşallah sizin bebeğiniz varsa huzurla sağlıkla ömürle kucağınıza almak nasip olsun🤍

Back
X