Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cnm benim bu ay durumlar baya karışık oldu . Beklenen adet tarihimden 3 gün önce yumurtlamam oldu . Beklenen adet tarihim 13 mayıstı ben 9 mayısta yumurtlamam oldu . Hala beklıyorum durum bu :)Bence o pek doğru sonuç vermiyor bende burada görüp denemiştim, ovulasyon negatif çıkmıştı ama sonra gebelik pozitif çıktı en iyisi adet gününün geçmesini bekleyip gebelik testi yapmak
pkos var mı sizde??Anladım cnm benim bu ay durumlar baya karışık oldu . Beklenen adet tarihimden 3 gün önce yumurtlamam oldu . Beklenen adet tarihim 13 mayıstı ben 9 mayısta yumurtlamam oldu . Hala beklıyorum durum bu :)
Umarım bu ay güzel istediğiniz haberleri alırsınız inşallah istediğiniz gibi olurAnladım cnm benim bu ay durumlar baya karışık oldu . Beklenen adet tarihimden 3 gün önce yumurtlamam oldu . Beklenen adet tarihim 13 mayıstı ben 9 mayısta yumurtlamam oldu . Hala beklıyorum durum bu :)
Geçtiğimiz ay kontrole gittim . Hc bir skntı yok dedi cnm Dr . Böyle bi gecıkmeyı de geç yumurtlamayı da ilk defa yaşadım normalde düzenli de olurumpkos var mı sizde??
İnşallah cnm isteyen herkese nasıp etsin Rabbim insallahUmarım bu ay güzel istediğiniz haberleri alırsınız inşallah istediğiniz gibi olur![]()
Bazen stres de etkiliyor. Üreme sistemimiz o kadar hassas ki maşallah her şeye alınıp geciktiriyorlarGeçtiğimiz ay kontrole gittim . Hc bir skntı yok dedi cnm Dr . Böyle bi gecıkmeyı de geç yumurtlamayı da ilk defa yaşadım normalde düzenli de olurum
Merhabalar Ovulasyon testiyle yumurtlama takip edemediğim bir ay oldu fakat şunu söyleyebilirim beklediğim adet günü 4 gün gecikince gebelik testim olmadığı için Ovulasyon yaptım ve böyle çıkmıştı belki işinize yarar diye atmak istedimArkadaşlar merhabalar . Benim merak ettiğim durum şu yumurtlama veya catlamadan ne kadar sonra ovulasyon testinde tekrar pozitifi görüp gebelik testi yaptınız acaba ?
Aynen öyle canım çok Dgru :))Bazen stres de etkiliyor. Üreme sistemimiz o kadar hassas ki maşallah her şeye alınıp geciktiriyorlar![]()
Merhabalar canım Benimkide bu şekılde olmuştu ama c ile t hemen hemen aynı koyulukta olması lazımmış sondan oncekınde olur gibi olmuş ama daha koyu olması lazım .Merhaba,
Testime bakabilir misiniz yumurtlama ve çatlama olmuş mu ?Eki Görüntüle 3594847
Ayyy maşallah harika cnmMerhabalar Ovulasyon testiyle yumurtlama takip edemediğim bir ay oldu fakat şunu söyleyebilirim beklediğim adet günü 4 gün gecikince gebelik testim olmadığı için Ovulasyon yaptım ve böyle çıkmıştı belki işinize yarar diye atmak istedim❤
inşallah bebeğiniz sizinledir
![]()
Şimdi canım adete 5 gün kala cıkadabilit cıkmayada erken - geç döllenme durumları olabiliyor . Birde düşüklerden sonra lekelenme tarzı şeylerin olması normal bence 4 düşükte benim oldu öyle şeyler yaşadım yanimerhaba kızlar,
öncelikle ben 10 şubatta bir düşük yaptım .sonrasında mayız ayı içerisinde 1 kere korumasız ilişki yaşadık eşimle dün rahatsızlandığım için doktoradan serum öncesi kan testi istedim ondada beta hgc < 2,30 Negative bana negatif oldugunu söyledi bugünde sabahtan kahverengi lekelenme arzından 2 3 kere sildikçe kırmızı kan geldi yalnız bu arada adetime 5 gün var ve genelde ya 1 gün önce yada 1 gün sonra fiks olurum bu beta değeri değişkenlik gösterebilirmi ? güncel durum sadece sildikçe gelen bir hem pembemsiz hem kahverengi leke erken gebelik testim negatif çıktı
Şimdi canım adete 5 gün kala cıkadabilit cıkmayada erken - geç döllenme durumları olabiliyor . Birde düşüklerden sonra lekelenme tarzı şeylerin olması normal bence 4 düşükte benim oldu öyle şeyler yaşadım yanimerhaba kızlar,
öncelikle ben 10 şubatta bir düşük yaptım .sonrasında mayız ayı içerisinde 1 kere korumasız ilişki yaşadık eşimle dün rahatsızlandığım için doktoradan serum öncesi kan testi istedim ondada beta hgc < 2,30 Negative bana negatif oldugunu söyledi bugünde sabahtan kahverengi lekelenme arzından 2 3 kere sildikçe kırmızı kan geldi yalnız bu arada adetime 5 gün var ve genelde ya 1 gün önce yada 1 gün sonra fiks olurum bu beta değeri değişkenlik gösterebilirmi ? güncel durum sadece sildikçe gelen bir hem pembemsiz hem kahverengi leke erken gebelik testim negatif çıktı
Bende 15. akşam yazanı pik sanıp değerlendirmiştim. O zaman ben hala Pik göremedim demek oluyor bu. Sizin daha sonradan oldu mu ?Merhabalar canım Benimkide bu şekılde olmuştu ama c ile t hemen hemen aynı koyulukta olması lazımmış sondan oncekınde olur gibi olmuş ama daha koyu olması lazım .
cidden mi hadi hayırlı olsunHanımlar selamlar ben sanırım hamileyim![]()