cidden mi hadi hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cidden mi hadi hayırlı olsun
Hayırlı olsun inşallah nasıl öğrendiniz:)Hanımlar selamlar ben sanırım hamileyim![]()
Merhaba benimkine de bakar mısınız bugün adet günümMerhabalar canım Benimkide bu şekılde olmuştu ama c ile t hemen hemen aynı koyulukta olması lazımmış sondan oncekınde olur gibi olmuş ama daha koyu olması lazım .
Merhabalar ben ovulasyonla öğrenmedim ama sizin için bi yarın yaparım nasıl çıkacak ama genelde pik gibi koyu çıkıyor adet günü dye okudum ve öyle biliyorumMerhaba benimkine de bakar mısınız bugün adet günüm
Siz gebelik testi ile öğrendiniz değil mi kan da verdiniz mi hayırlı olsun tekrarMerhabalar ben ovulasyonla öğrenmedim ama sizin için bi yarın yaparım nasıl çıkacak ama genelde pik gibi koyu çıkıyor adet günü dye okudum ve öyle biliyorum
Kan verecegım bakalım inşallah bugünSiz gebelik testi ile öğrendiniz değil mi kan da verdiniz mi hayırlı olsun tekrar
Hayirli olsun, ovu testinde pik i ne zmaan gordunuz, ? 21 mayismi? 23 mayis gebelik’testiniz positif demi?Kan verecegım bakalım inşallah bugün
Merhabalar canım ben pik i beklediğim adet tarihine 3 gün kala yani 9 mayısta gördüm 24 mayıstada pozitife çıktı gebelik testiHayirli olsun, ovu testinde pik i ne zmaan gordunuz, ? 21 mayismi? 23 mayis gebelik’testiniz positif demi?
Gercekmi ozaman umudum varmi? Hala gelmedi adetimMerhabalar canım ben pik i beklediğim adet tarihine 3 gün kala yani 9 mayısta gördüm 24 mayıstada pozitife çıktı gebelik testi