gebeliğim devam ediyor olabilir mi?

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaslar, yaklaşık 9 aylık denemelerimizin sonucunda bu ay hamile kaldıgımı öğrendim. sat 4 temmuz. 5 ağustos'ta kan testi 15,52 çıkmıştı. tam 48 saat sonra 21,1 çıktı. ve bu testten 1,5 gün sonra kanamam başladı. son yaptırdıgım testten 3,5 gün sonra başka bir hastanede değerim 35 çıktı ve o gün kanamanın 3. günündeydim. sormak istediğim değer artarken kanama olması normal mi? bir de bu gibi kimyasal gebeliklerden sonra yogun bir kanamanın oldugunu duymustum ama benimki normal adet dönemlerime göre daha az ve kısa oldu. gebelik devam ediyor olabilir mi? bundan sonraki adımlarda yapmam gereken nedir? fikirlerinizi bekliyorum, kafam karışık...

değerin 35 e çıkmış.devam ediyor ama bi sıkıntı olabilir sen neden bir dr. a gözükmedin ki.burada herkesin yaşadığı farklı senin yaşadığın daha farklı bişey olabilir.bence bir dr.a gözük hemde hemen.yarın özelde dr. bulamazsın ama devlette hep bir nöbetçi dr. bulunur bunu hiçunutma ok.inşallah devam ediyordur gebeliğin

sagolun arkadaslar,

dr.a gittim tabi. düşük yapıorsun muhtemelen, hcg'ni takip edicez dedi ama göğüslerim hala o kadar şiş ve acıyo ki hcg düşüyo gibi gelmio bana, bir de kanamam az olunca bi umut oldu içimde sanırım:44:

sagolun arkadaslar,

dr.a gittim tabi. düşük yapıorsun muhtemelen, hcg'ni takip edicez dedi ama göğüslerim hala o kadar şiş ve acıyo ki hcg düşüyo gibi gelmio bana, bir de kanamam az olunca bi umut oldu içimde sanırım:44:

valla üstüne görende var.düşük yapıp ama içinde parça kaldığı için kürtaj olması gerekenlerde var.sen farklı bir dr. daha gözük bence

dış gebelikte değer daha yüksek olmyor mu, bu değerlerle de dış gebelik olabilir mi?

merhaba,
umarım gebeliğiniz devam ediyordur.
ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim ve ikisinde de öyle yoğun bir kanamam olmadı. dış gebelik olsa değerlerin çok daha yüksek olurdu.

merhaba,
umarım gebeliğiniz devam ediyordur.
ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim ve ikisinde de öyle yoğun bir kanamam olmadı. dış gebelik olsa değerlerin çok daha yüksek olurdu.

canım peki ne zaman düşmüştü hcg'n? su anda da hamilesin galiba. Allah bağışlasın, ne kadar sonra hamile kaldın tekrar? ve bi tedavi geçirdin mi kimyasalı önlemek için?

Artışların çok düzenli değil. 2 günde bir yaklaşık 2 kat artmalı. Bende ilk tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım ama benimde öyle çok kanamam falan olmadı, normal adet şeklinde oldu. Allah gönlüne göre versin.

benimn de değer 200 ken şiddetli kanama başlamıştı ama 1 gün sonra değer 260 tı, sonra düştü... bebek düşmüştür ya da dış gebeliktir, hcg takibine devam, normal gebelik değildir yani gebeysen de. inşallah sadece kimyasal gebeliktir. henüz çok erken dönem olduğu için de kanaman az olmuş olabilir.

canım peki ne zaman düşmüştü hcg'n? su anda da hamilesin galiba. Allah bağışlasın, ne kadar sonra hamile kaldın tekrar? ve bi tedavi geçirdin mi kimyasalı önlemek için?

ikisinde de takip yaptırmadım.. kan testini yaptırdıktan 2 gün sonra kanamam başlamıştı çünkü.. kimyasalı engellemek için bir şey yapılmadı, sadece doktora söylediğimde yumurtanın kalitesiz olabileceğini söylemişti. ve benim ısrarım üzerine aşılama yapmaya karar verilmişti ama gerek kalmadan kendiliğinden geldi yaramazımız... sen de moralini bozma... ben kimyasal gebeliği hep demek ki hamile kalabiliyorum diye değerlendirmiştim. sen de böyle gör, inş kısa zamanda kuzunu kucağına almak nasip olur. ...

Back
X