Gebeliğim nasil ilerliyo

Pembishanim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
31
10
6
25
20220418_104139.webp
kızlar bu testi bugün yaptm. Cumartesi günüdaha silik çıkmıştı. Ve Cumartesi kan sonucum 84 du doktor iki gün sonra bi daha gel dedi bugün gittim 185 çıktı. Sizce değerlerim nasıl gidiyp. Bu durumu yaşayan varmi. Kese henüz yok. Ama rahim duvarın kalinlasmis dedi. Sizce normal gebelikmi yoksa dış gebelikmi

Eki Görüntüle 3050961 kızlar bu testi bugün yaptm. Cumartesi günüdaha silik çıkmıştı. Ve Cumartesi kan sonucum 84 du doktor iki gün sonra bi daha gel dedi bugün gittim 185 çıktı. Sizce değerlerim nasıl gidiyp. Bu durumu yaşayan varmi. Kese henüz yok. Ama rahim duvarın kalinlasmis dedi. Sizce normal gebelikmi yoksa dış gebelikmi
Hayırlı olsun oncelikle 🌸 ultrasona girmeden normal mi yoksa dış gebelik mi onu biz bilemeyiz doktor bilir anca

Eki Görüntüle 3050961 kızlar bu testi bugün yaptm. Cumartesi günüdaha silik çıkmıştı. Ve Cumartesi kan sonucum 84 du doktor iki gün sonra bi daha gel dedi bugün gittim 185 çıktı. Sizce değerlerim nasıl gidiyp. Bu durumu yaşayan varmi. Kese henüz yok. Ama rahim duvarın kalinlasmis dedi. Sizce normal gebelikmi yoksa dış gebelikmi
Bence iyi git gide yükselmesi gerek zaten bir kaç gün daha takip edin yükselişi kese şuan olmaz zaten 3 bin üzeri görünür hayırlı olsun😊

Bence iyi git gide yükselmesi gerek zaten bir kaç gün daha takip edin yükselişi kese şuan olmaz zaten 3 bin üzeri görünür hayırlı olsun😊
İlk ultrasonda herseyi daha detaylı öğrenirsn canm doktor bilgi verir

Allah yardımcın olsun 😒ben daha ufacikken bile kaybetmekten korkuyorum senin üzüntünu anlayabiliyorum.☹️
Sağol canım benim Rabbim senin yavrunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin çok acı bir duyguymuş kaybetmek😞 nasip işte olmadı

Senin güzel haberlerini bekliyorum canım yaz buraya olur mu

Back
X