Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl başlayacağım bilemiyorum ama ben şu anda yaklaşık 3 haftalık gebe olduğumu düşünüyorum Gebeyken yumurta çatlatma iğnesi yaptirsam gebeliğime zarar verir mi
Burda bunu yapan var midir bilemiyorum... siz neye gore hamile oldugunuzu dusunuyorsunuz.. adet tarihiniz gecikti mi ? Yumurta catlama ignesi olmayi planliyorsaniz adetinize daha var demektir. Bu da gebelikle ilgili bir durum tam olarak olusmamis demektir. Gebe olup yumurta catlatma ignesi yapilmaz
Çatlatma iğnesini doktor mu önerdi? Eğer öyleyse beklenen adetinize en az 15 gün var demektir. Yani henüz yumurtlamamışsınız. Eğer yine de şüpheniz devam ediyorsa iğneyi yapacak olan doktora söyleyin Beta HCG bakılsın. Hamileyseniz boş yere hormon yüklemesi yapılmamış olur