- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi zeynep_ neva
Kızlar merhaba. O kadar çıkmazın içindeyim ki ben mi az yerden alıyorum cidden bi sorun mu var bilmiyorum. 1,5’lik evliyim 5 aylık gebeyim. Annemle evlenmeden önce aramız iyiydi arkadaş gibiydik. Evlendim, şehir dışına gittim ama annem bambaşka biri oldu. İlk başlarda eften püften sebeplerle aylarca telefonlarımı açmadı. Ne gebeliğimden önce ne de şimdi 1 kere bile bi ihtiyacın var mı diye sormadı. Bunlar manevi şeyler tabi ve maddi olarak da bazı şeylerden rahatsız olmaya başladım. Bikaç kere geldi evime ama her seferinde biletini gidişte de dönüşte de ben aldım. Ne zaman gitsek gelsek en kötü bin lira harçlık verdim. Altın borcumuz var biraz sıkışığız. En son babamla geldiler biletinizi şu güne alın dedim bozuldu. Arkamdan da iyice cimrileşmiş vs. neler demiş şok oldum. Oysa yine harçlığını verdim dönüşte biletlerini ben aldım. Ve maddi olarak hiç bir zorlukları yok faturalar dışında giderleri dahi yok hatta kira alıyorlar. Bazen o kadar ihtiyacım oluyor ki kendi de bunu çok iyi biliyor . Israr etsem yalvarsam gelir ama maddi olarak yine her şeyi benim karşılamamı isteyecek ve çalışmama rağmen cidden eşime mahcup oluyorum. Ne yapmalıyım kızlar ben mi çok hassas oldum gerçekten cimri biri mi oldum bilmiyorum